7 skrämmande platser i London

The Flask är en av alla hemsökta platser i London

The Flask är en av alla hemsökta platser i London

Spökhus, hemsökta platser och läskiga sevärdheter är något som är mycket populärt. Det finns de som åker runt om i världen för att hitta dessa platser och visa sig modiga. I London finns det gott om skrämmande platser att besöka och har du inte tidigare sett dem, så ger vi dig här tips på skrämmande platser att besöka.

Greenwich Foot Tunnel

Greenwich Foot Tunnel byggdes 1902 och är 370 meter lång och 15 meter djup. Att befinna sig här, ensam kan vara allt från obekvämt till att vara riktigt otäckt. Här kan du komma att höra ekon av andras fotsteg, som får det att krypa i kroppen på dig.

Ten Bells

Denna pub, en gång i tiden kallad Jack the Ripper sägs vara hemsökt av ett spöke, Annie Chapman, mördad av just the Ripper, 1888. Det var hyresvärden som 1996 påstod detta. Personal på denna pub har även märkt av poltergeist-aktivitet och oförklarliga vindpustar.

Bleeding Heart Yard

En liten del av Bleeding Heart Yard i Farringdon har en hemsk historia. Legenden säger att den 27 januari, 1626 så hittades den stympade kroppen av Lady Elizabeth Hatton på den kullerstensbelagda bakgården. Hon hade blivit mördad och hennes kroppdelar låg utspridda över hela marken medan hennes hjärta fortfarande pumpade.

Hunterian Museum

På detta museum finns bland annat foster i flaskor, bevarade aphuvuden och vanskapta skelett. Denna samling otäcka föremål, samlades och bevarades av Sir John Hunter, som anses vara upphovsmannen till den vetenskapliga kirurgin. Museet finns på the Royal College of Surgeons museum. Deformade kroppar och organ kan skrämma dig, så väl som tidigare, misslyckade transplantationer.

Queen Elizabeth Hospital for Children

Denna byggnad har smutsiga fönster som misskötts i decennier och bara det kan ge en rysningar, men inte nog med det, det sägs spöka här. Detta sjukhus öppnades 1866 efter ett kolerautbrott och var från början känd som the North-Eastern Hospital and Dispensary. Sedan flyttades verksamheten till the Royal London i Whitechapel 1998 och har sedan dess förfallit.

City of London Cemetery

Sedan mitten av 70-talet så har lokalbefolkningen klagat på ett orange, starkt ljus från en av gravstenarna som ligger i den västra sektionen på denna kyrkogård. Trots upprepade försök att undersöka vart det kommer från, så har ingen hittat orsaken.

The Flask

Puben The Flask har inte bara en, utan två hemsökelser. Det sägs att spöket från en spansk barflicka, som hängde sig i källaren här, efter att fått hjärtat krossat går omkring på puben. Det sägs även att en man i ryttaruniform gillar att vandra omkring här. För att ytterligare öka på skrämselfaktorn, så sägs den allra försa obduktionen skett här.

Boka ditt boende med oss

Om du är sugen på att vandra omkring och se dessa skrämmande platser i London, så är det inte fel att boka en weekend. Här hos oss hittar du hotell, de allra flesta fria från spöken. Passa även på att besöka the Towern som även den sägs vara hemsökt så väl som att du kan besöka skräckkabinetten London Dungeon. Kontakta oss om du behöver hjälp med att boka boende.

 

The Arch London  The Arch London
50 Great Cumberland Place, London
Nära Selfridges

    5 stjärnor
Från 2936 SEK per natt

Boka hotell


The Gore Hotel  The Gore Hotel
190 Queen's Gate, Kensington, London
Nära Imperial College London

    4 stjärnor
Från 1812 SEK per natt

Boka hotell


The Rockwell  The Rockwell
181 Cromwell Road, London
I London (Earl's Court)

    4 stjärnor
Från 597 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img