Annorlunda klubbar i London

Testa Karaoke i London!

Testa Karaoke i London!

I London är det fullt med en mängd olika sorters klubbar, som passar alla smaker. Varför inte testa lite annorlunda hangouts om du ändå är på besök i staden. I denna artikel listar vi ett par ställen som är lite annorlunda mot vad du kanske besökt tidigare.

Umgås med katter

Om du har katt, som är kvar hemma, så kanske du saknar din misse? Då kan du besöka Lady Dinah’s Cat Emporium. Det är ett fik där du kan umgås med katter, medan du dricker ditt kaffe eller ditt te. För 6 pund, så får du komma in, klappa katter och beställa vad du vill ha att fika, kanske afternoon tea passar bra? Du kan även köpa snacks till katterna om du vill. Ett besök varar i 90 minuter.

Olika fetischer

Det finns flera klubbar i London som är inriktade på olika fetischer. En är Torture Garden, som hålls varje månad i en ombyggd kyrka. Klubben har fått sitt namn efter en erotisk roman av Octave Mirbeaus. Här finns det ett stort dansgolv, olika musikaliska akter, modeshower, performance art, samt en S&M-kammare.  Till denna klubb är det många som kommer, både clubbers till de som utövar S&M.

En annan klubb, med inriktning på fetisch är Toppers BDSM Club. Kanske du har läst 50 shades of Grey? Denna klubb går under att vara ”Londons vänligaste fetischklubb”. På klubben möts du av värdinnor, eller dominants, och du kan ställa så många frågor du vill. Det finns även rum för att byta om till lack och läder om du känner dig vågad.

Sjung med!

Gå på klubb med karaoke? Då ska du besöka Hot Breath Karaoke. Även känd som Londons roligaste karaokebar. Detta ställe är väldigt populärt och hit går det folk från området som vill delta i detta. Baren ser ut att tillhöra ett program på tv, med lyckohjul, och du behöver ”sing to spin and spin to win”. På detta ställe kan du välja mellan hela 7000 låtar att sjunga. Det finns även priser att kamma hem!

Prince Charles Cinema är ett annat ställe där du kan sjunga med. Det är så kallade sing-a-long kvällar här då och då. Detta innebär att det visas en film, på duken, som Grease, Sound of Music eller liknande och publiken kan klä ut sig, samt sjunga med i alla låtar. Det finns en bar i källaren, som påminner om en gammal Hollywoodfilm, med röd sammet och filmaffischer.

Andra typer av klubbar

Om du vill få en utlandskänsla, mitt i London, med tropisk pool och exotiska drinkar, så kan du besöka Club Aquarium.

Om du är sugen på att åka rullskridskor, så är Renaissance Rooms Vauxhall – Rollerdisco något för dig. Här kan du hyra rullskridskor och åka runt till musik från 60, 70 och 80-talet!

En annorlunda sak att testa är att besöka The Church, som håller ”gudstjänst”, varje söndag. Du måste minst köpa tre öl biljetter i dörren sägs det!

Central Hoxton Shoreditch  Central Hoxton Shoreditch
100 Kingsland Road, London
I Bethnal Green (Hackney)

    3 stjärnor
Från 1559 SEK per natt

Boka hotell


Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels  Covent Garden Hotel, Firmdale Hotels
10 Monmouth Street, London
Nära Royal Opera House

    5 stjärnor
Från 4849 SEK per natt

Boka hotell


Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel  Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel
20 Mercer Street, Covent Garden, London
Nära Royal Opera House

    4 stjärnor
Från 3376 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img