Bo 4-stjärnigt i London

Hilton finns det gott om i London

Hilton finns det gott om i London

Ibland vill man satsa en del pengar på själva boendet när man åker på semester. I London finns det gott om hotell med både 4 och 5 stjärnor. I denna artikel kommer vi dock att skriva om ett par hotell med 4 stjärnor. Om du inte är ute efter denna typ av hotell, så har vi andra alternativ på vår sida.

DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel

Detta hotell har 4 stjärnor och här finns det restaurang, gratis wifi, och det är nära till Excel Exhibition Centre. Du kan välja mellan 260 rökfria rum, och det finns rum för både barnfamiljer och för dig som reser helt ensam. Frukost serveras gratis varje morgon, det finns ett fitnesscenter öppet dygnet runt, samt att även receptionen har öppet dygnet runt.

I närheten av detta hotell har du flera sevärdheter. Du har till exempelvis nära till Camden Market. Det är även bara 5 km till Canary Wharf, där du kan shoppa på flera lyxiga köpcentrum. Du kan även gå på Sherlock Holmes museum.

Detta är inte det enda hotell från kedjan Hilton, utan det finns även 33 stycken till. Dessa har mellan 3 stjärnor upp till 5 stjärnor.

Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge är ett modernt lyxhotell nära London och nära många sevärdheter så som London Eye och London Aquarium.  Det är 5 minuters promenad till två tunnelbanestationer. Du når dels Westminister och även Waterloo med en kort promenad och kan från dessa ta dig runt i hela London.  Hotellet i sig erbjuder lyxiga hotellrum, det finns över 1000 stycken. Det finns även tre restauranger, ett spa, fitnessanläggning, gratis wifi och en mängd olika tjänster de kan utföra åt dig medan du bor hos dem.  Andra sevärdheter i närheten är London Dungeon, samt flera av Londons museer.

Boka ditt boende med oss

Du som vill komma till London, bo lite lyxigare, kanske på ett hotell med spa, eller ett hotell nära alla stora sevärdheter har flera alternativ att välja mellan. Du kan så klart välja även andra typer av hotell, då det även finns budgetalternativ. Men du som vill lyxa till det för en gång skull har på vår sida många hotell att välja mellan med både 4 och 5 stjärnor. Hos oss finns det flera olika sorters hotelltyper att välja mellan. Det finns även flera av de kända hotellkedjorna att välja mellan om du föredrar det. Du har bland annat Clarion, Marriot, Quality Hotell och Radisson bara för att nämna några. Du kan boka direkt på vår sida, eller så kontaktar du oss om du behöver hjälp.

DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel  DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel
Excel, 2 Festoon Way, London
Nära Excel Exhibition Centre

    4 stjärnor
Från 1468 SEK per natt

Boka hotell


Park Plaza Westminster Bridge London  Park Plaza Westminster Bridge London
200 Westminster Bridge Road, London
Nära London Dungeon

    4 stjärnor
Från 4314 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img