Börja 2019 med spa i London

Njut av spa i London

Njut av spa i London

Det nya året är här. Varför inte börja det med att åka på spa i London? Även om du tänker att det finns spa mycket närmare, är det inte fel att välja en weekend i just London, då det har så mycket mer att erbjuda. Bland våra nyheter finns det en mängd sevärdheter och aktiviteter att läsa om!

Njut av ett spa

I London finns det många spa-anläggningar att välja mellan, flera ihop med det hotell du bor på. Här kommer tips på en del av dem.

The Beaumont är ett hotell med spa. Här är det en doft från 1920-talet, mjukt upplysta barer, trämöbler och ett galleri med konst. Det är ett opretentiöst ställe och i källaren finns det ett spa som har ett tema med art deco. Det är även här det enda marockanska hammams i London finns. Det är en av deras specialiteter för övrigt.

Mondrian at Sea Containers är ett lyxigt hotell med spam nära Tate Modern. Utöver att ha ett av de bästa lägena i London så har även detta hotell ett spa, dekorerat med skulpturer och det ger en känsla av att vara hos en av James Bonds fiender. Detta spa har en behandling med lera och turkiska bad.

Café Royal var en gång i tiden den plats där H G Wells, Oscar Wilde and Arthur Conan Doyle valde att ha som dryckeshåla. Idag är det ett lyxigt hotell med spa. Detta spa har en Watsu pool, stadens enda! Det finns även en stor upplyst pool med en bastu, jacuzzis, och lyxiga behandlingar.

Fler hotell med spa

London har gott om hotell med spa. Bland anant The Chelsea Harbour Hotel, Mandarin Oriental, Sandersons, The Berkeley, Langham Hotel och många fler. Här på vår sida kan du hitta många hotell med spa. Det finns även andra hotell om du vill bo på ett och bara besöka ett spa under dagen. Här på vår sida kan du söka runt efter olika alternativ och boka det som passar dig och din plånbok. Du kan även kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp.

Hotel Café Royal  Hotel Café Royal
68 Regent Street, London
Nära St. James Park

    5 stjärnor
Från 6830 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img