Det händer i London augusti 2017

London har många festivaler i augusti att besöka

London har många festivaler i augusti att besöka

Augusti är den månad som brukar vara varmast i London. Denna tid är det perfekt att njuta av stadens alla utomhusaktiviteter för att ta tillvara sommarens varma dagar.  Det finns saker för barnfamiljer att göra på många av Londons attraktioner. Augusti är även den månad som fotbollssäsongen kickar igång i London.  Så varför inte passa på att ta en resa till London i augusti, boendet kan du boka direkt med oss här på vår sida. Det händer en del, häng med här så ska vi tipsa om saker att se och göra under augusti 2017!

Events att besöka

Europas största gatufestival, the Notting Hill Carnival kommer till västra Londons med ett stort karibiskt party! Här kan du ansluta till över en miljon andra människor över en tre dagars lång festival med parader, musik och dans. Det är även en så kallad bank holiday, så Londonborna är lediga över denna weekend. Datumet är 26 augusti till 28 augusti. Detta är en festival som är riktigt bra, så missa inte den!

Londons Londinium har ett tema denna månad och det är att återskapa London under Roms glansdagar som styrande makt. Bland händelserna som ser så kan ni se realistiska gladiator-spel, filmer med inspiration av Rom och arkeologiska turer med mera.

Drottningen är på semester, så passa på att besöka Buckingham Palace, gå en rundtur eller se de särskilda utställningarna.

Augusti är den månad som många av Londons festivaler sker. Missa inte Underbelly Festival eller Southbank Centre’s Summertime Festival, båda på floden Themsens södra sida. En annan festival är BBC Proms classical music festival som är på Royal Albert Hall. Det är även en mäng andra musikfestivaler du kan besöka.

Om du gillar sport, missa inte IAAF World Athletics Championship som är i Queen Elizabeth Olympic Park. Du kan även kika på Marathon eller på de så kallade Race Walks som sker i centrala London.

I augusti är det Kids Week, eller barnens vecka. Detta innebär att ett barn går fritt till många av Londons mest populära shower tillsamman med en betalande vuxen. Bland annat kan ni se Fantomen på Operan, Mamma Mia, Aladdin och mycket mer.

Mellan 10 augusti till 23 augusti kan ni gå på utomhusbio. Under Open-air filmfestivalen. Passa på att njuta av en mängd olika filmer!

Givetvis sker det mer än så här i augusti och dessutom är Londons alla kända attraktioner öppna, så utöver aktiviteter så kan ni så klart även besöka Towern, Big Ben, Picadilly Circus och mycket mer!

Boka boende med oss

Oavsett om du tänker stanna i London bara över ett par dagar, en hel vecka eller längre, så hittar du boendet här på vår sida. Vi har hotell, så väl som andra boendealternativ i centrala London så väl som i utkanterna. Sök runt på vår sida efter område eller efter vad hotellet heter. Om du har behov av hjälp, så kan du med all fördel kontakta oss. Vi kan svara på dina frågor, så väl som att hjälpa dig med din bokning.

 

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1623 SEK per natt

Boka hotell


Hotel 82 London  Hotel 82 London
82 Gloucester Place, London
Nära Madame Tussauds vaxmuseum

    3 stjärnor
Från 1594 SEK per natt

Boka hotell


London Hilton on Park Lane  London Hilton on Park Lane
22 Park Lane, London
Nära Sotheby?s

    5 stjärnor
Från 4750 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img