Fira in 2018 i London

Se fyrverkerierna som skjuts upp från the London Eye!

Se fyrverkerierna som skjuts upp från the London Eye!

Vill du ha ett storslaget firande av det nya året, så är det till London du ska bege dig! Du kan själv välja om det ska vara lugnt och stilla eller om du vill fira in det nya året med värsta partyt. Staden sjuder av festligheter och så klart fyrverkerier.

Vänta in 12-slaget tillsammans med andra

Tidigare så har varje tolvslag väntats in vid Big Ben, den stora klockan i London. Man har skjutit fyrverkerier, sjungit Auld Lang Syne och skålat in det nya året. Just nu är denna dock under reparation, så den kommer inte att slå som vanligt. Dock kommer det att vara fyrverkerishow i London ändå! Ta dig till the Big Eye, eller en utsiktsplats i dess närhet. Fyrverkerierna skjuts upp från just the London Eye, och dessa kan ses över hela London egentligen. Den grundläggande regeln är att om du kan se London Eye, kommer du att kunna se showen. Det finns tillräckligt med eldkraft för en timmes lång show som i slutändan blir till till tio explosiva minuter syns över hela staden. De bästa utsikterna får du från Victoria Embankment, South Bank och Westminster Bridge och Waterloo Bridge. Hungerford Bridge är stängd efter 20:00 och det finns inget tillträde till Westminster Bridge efter den här tiden

Andra alternativ att fira nyår på

Om du inte vill hänga utomhus och trängas med andra, så kan du boka ett bord på restaurang med utsikt och ändå se fyrverkerierna samtidigt som du äter en god middag. Ett tips är The Shard, som är Londons högsta byggnad. Ett annat ställe är Oxo Tower. Du kan även boka in en nyårskryssning längs Themsen. När klockan slagit midnatt så slår nattklubbarna upp sina portar och det går att fortsätta fira 2018 på dansgolvet.

Nyårsdagen

Nyårsdagen i London består även det av firande. Det är då den stora New Year’s Parade i West End är! Det brukar komma kring 500 000 åskådare! Paraden varar flera timmar och består av allt från orkestrar, körer, dansare, cheerleaders till hästar. Paraden startar 12:00 på gatan Piccadilly.

Boka ditt boende

I London finns det många bra boendealternativ. Här hos oss hittar du dem flesta. Vi har hotell för alla smaker och plånböcker. Du kan söka fram olika boenden direkt på vår sida, eller efter vilken stadsdel de finns i. Om du inte hittar det du söker eller behöver hjälp eller har andra frågor, är du välkommen att kontakta oss.

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park  Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
12 Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 2467 SEK per natt

Boka hotell


Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1736 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1490 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img