Gå på marknad!

Camden Lock Market är en av de mest välbesökta marknaderna i London

Camden Lock Market är en av de mest välbesökta marknaderna i London

London är en stad, som är fylld med en mängd marknader, och besöker du stan över en helg så är detta ett perfekt sätt att njuta på. Vi ger er här ett par av de allra bästa marknader i London som vi tycker att man ska besöka.

Marknader att besöka

Broadway Market, är ett måste, då det är East Londons bästa marknad! Utbudet som säljs är stort och det kan vara allt från gamla cyklar, till skivor till en massa goda bakverk. Marknaden är inte jättestort, men värd ett besök!

Öppettider: lördagar 9- 17

Portobello Market är något som sker varje varje lördag och det på Portobello Road som ligger i Notting Hill. Har du sett filmen med samma namn kommer du att känna igen dig. På denna marknad finns det allt du kan tänka dig. Det är smycken, kläder, mat, grönsaker, second hand och fina antikviteter.

Öppettider: lördagar med start 8.30 (vissa stånd har även öppet på fredagar)

Camden Lock Market är den marknad som nog är den mest välbesökta. Hit kommer i stort sett alla. Här finns kläder, musik, hantverk och second hand. Det bästa är att marknaden har öppet alla dagar, året om!

Öppettider: Alla dagar 10-18

Spitalfields Market ligger en kort bit från Brick Lane och är marknaden för dig som gillar konst och mode. Här finns det nämligen gott om detta. Det finns även gott om hantverk samt att det alltid är gott om folk!

Öppettider: Söndagar 10-17

Borough Market är en matmarknad och Londons mest äldsta sådan. Den är även mycket välbesökt. Marknaden håller till kring London Bridge och har så gjort i flera hundra år. Här hittar du frukt, grönsaker, bakverk, mejerier, kött och mycket mer.

Öppettider: Onsdag-Torsdag 11-17, Fredagar 10-18, Lördagar 8-17

Chapel Street Market är en marknad inte många turister hittat till. Här är det mest lokalbor! På denna marknad finns det mesta, och i närheten har du även fina butiker med second hand och vintage.

Öppettider: Tisdag-Lördag: 9-18, Söndagar 8.30-16

Det finns så klart ännu fler marknader än detta att besöka i London. En del av dem är öppna under helgerna endast, medan andra är öppna på vardagarna.

Boka boende med oss

Om du har tänkt att besöka London för en helg, eller kanske en hel vecka, så kan du här på vår sida hitta det perfekta boendet. Du kan söka fram via olika stadsdelar, eller genom hotellets namn. Om du inte hittar det du söker, eller behöver hjälp med något så kan du kontakta oss. London erbjuder så klart inte bara marknader, utan har även gott om sevärdheter, bra shopping, aktiviteter och mycket mer. I London finns det alltid något att göra!

Astor Court Hotel  Astor Court Hotel
20 Hallam Street, London
Nära BT Tower

    3 stjärnor
Från 2012 SEK per natt

Boka hotell


Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel  Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel
350 Oxford Street, London
Nära Selfridges

    4 stjärnor
Från 2913 SEK per natt

Boka hotell


The Leonard Hotel  The Leonard Hotel
15 Seymour Street, London
Nära Marble Arch

    4 stjärnor
Från 2161 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img