Guidade turer på idrottsarenor i London

Missa inte ett besök på Chelsea Stadium

Missa inte ett besök på Chelsea Stadium

Oavsett om du är intresserad av sport eller inte, så kan en guidad tur på en eller flera av Londons största idrottsarenor vara en häftig grej att göra. I London finns det bland annat fotbollstadiums, arenor för rugby och för cricket.  Här är ett urval av dessa, som erbjuder guidade turer.

Arsenal Stadium Tour

Denna tur tar dig till Arsenals alldeles egna arena, nämligen Emirates Stadium. På denna tur får du gå med in i spelarnas tunnel, se deras omklädningsrum samt besöka pressområdet. Du får även tillgång till Arsenal Museum.  Det går även att betala lite mer pengar för att få en så kallad Legend Tour. Då blir du guidad av en före detta spelare från Arsenal som till exempel Perry Groves eller Charlie George.

Lord’s Tour

Denna guidade tur tar dig med så att du får se världens mest kända cricketplan. Turen tar cirka 1 och en halv timme och under denna tid kommer du bland annat att få se The Pavillion, The Long room, omklädningsrummet för spelarna, centret för media och Lord’s Homours Boards. Med biljetten för denna tur så ingår det även ett besök på museet.

The Oval Ground Tours

The Oval i Kennington är även det en cricketplan, som är värd att se. Turen tar dig med bakom det hela så att du får uppleva paviljongen som är för medlemmar, omklädningsrummet för spelarna och the Brian Johnston Broadcasting center. Du får även se den kända takterrassen.

Wembley Stadium Tour

Wembley Stadium är en av världens mest kända fotbollsarenor. Denna tur ger dig hela 90 minuters promenad runt hela området. Du får se arenans alla delar, som omklädningsrum, presskonferensrum och mycket mer.

Chelsea FC Stadium Tour

Chelseas hemmaarena är en tur som är mycket populär. Många vill gå på denna så förbokning är bra att göra. Denna guidade tur tar dig med så att du får se omklädningsrum, pressrum, samt att du även får tillgång till Chelsea museum.

Twickenham Stadium Tour

Twickenham Stadium är den mest kända rugbyarenan i världen. Här spelas inte bara rugby, utan flera världsartister har hållit konsert här, bland annat U2 och REM. Denna guidade tur på arenan ger dig en inblick i hur allt ser ut bakom. Upptäck hela arenans delar, se en fantastisk utsikt från dess topp och ta en tur på museet.

Boka hotell

Om du ska resa till London, för att se på sport, gå på guidade turer på arenor, eller upptäcka andra delar av denna fantastiska stad, så är det bra att ha ett boende. Här hos oss hittar du hotell i alla prisklasser. Sök runt på vår sida, eller kontakta oss för att få hjälp.

The Grand at Trafalgar Square  The Grand at Trafalgar Square
8 Northumberland Avenue, London
Nära London Dungeon

    4 stjärnor
Från 1124 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell