Här är de mest spännande konstutställningarna 2018

Upplev konst i London!

Upplev konst i London!

Om du gillar konst, så har du en hel del olika utställningar i London under 2018 att besöka. Här nämner vi ett par av dem, så kan du välja vilka du är intresserade av att besöka.

King of pop (konst)

Detta är en hel utställning av samtidskonst inspirerad av The king of Pop, Michael Jackson. Här ställs tavlor ut som gjorts av bland annat Andy Warhol och Isa Genzken

“Michael Jackson: on the Wall” på National Portrait Gallery. 28 juni-21 okt.

A Year of Pablo (Ett år av Pablo)

Att göra en hel utställning om ett år av en konstnärs liv kan tyckas konstigt, men i detta fall fungerar det bra, eftersom det är ett år av Pablo Picassos liv! 1932 var ett år fyllt av tragedi, drama, passion och massor av målning för Pablo.

Life Lessons

Skisser av livet är inte bara hud och naket, även om en del av utställningen är det. Dock visar denna utställning även hur vital målning av livet kan vara. Konst av Francis Bacon, Lucian Freud, Frank Auerbach, Jenny Saville ställs ut.

“All Too Human: Bacon, Freud and a Century of Painting Life” hos Tate Britain. 28 feb-27 aug.

Huyghe-ing out

Förra gången den franska konstnären Pierre Huyghe var i stan för en stor show fyllde han Tate Modern med gigantiska svängande dörrar, dockor, anime och mycket neon. Nu kommer han tillbaka, och trots att vi inte har någon aning om vad han har planerat att ställa ut nu på Serpentine är vi nyfikna.

Pierre Huyghe vid Serpentine Gallery. 3 okt-jan 2019.

Pioneering performance

Amerikanska konstnäenr Joan Jonas har varit banbrytande när det kommer till installations- och videokonst sedan 60-talet – och hon är fortfarande det. Denna svepande experimentella utställningen kommer att vara en passande hyllning till en lysande, inflytelserik konstnär.

Joan Jonas på Tate Modern. Mar 14-aug 5.

Boka hotell

Om du åker till London för att njuta av en massa utställningar, se då till att boka ett hotell. Här på vår sida har vi flera bra boendealternativ som passar de allra flesta. Du kan söka runt på vår sida efter ett hotell i din smak, eller söka upp dem via namn om du redan vet vilket hotell du vill bo på. Behöver du hjälp är det bara att kontakta oss. Du som vill veta mer om vad London har att erbjuda, läs gärna våra övriga nyheter.

Hilton London Bankside  Hilton London Bankside
2-8 Great Suffolk Street, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 4314 SEK per natt

Boka hotell


The Mad Hatter Hotel  The Mad Hatter Hotel
3 - 7 Stamford Street, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    3 stjärnor
Från 766 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img