Hitta något nytt i London

Upptäck mer av London

Upptäck mer av London

Kanske du är en van besökare av London? Då har du med all säkerhet bockat av alla kända sevärdheter som är ett måste när man inte tidigare varit där. När man väl besökt denna stad ett par gånger, kan det dock vara kul att se annat. Här tar vi upp lite smultronställen som är väl värda ett besök!

South Bank

Om London bjuder på ett lite finare väder, så ska ni bege er till South Bank, på Themsens södra sida. Upptäck gratisunderhållning i form av gatukonstnärer, eldslukare, jonglörer och mycket mer. Det är dessutom en mycket vacker utsikt över floden, parlamentet och Big Ben. Är ni intresserade av konst, så finns Tate Modern bara ett stenkast bort. När det är dags för middag, så kan ni äta den på Oxo Tower, som finns i en före detta kraftstation. På South Banks finns även det kända London Eye, som är ett pariserhjul som ger en fantastisk utsikt.

London med ett tema

Det går även att upptäcka London med hjälp av ett tema. Det finns flera olika guidade turer med just olika teman. Många av dem med film som bakgrund. Det gör att du kan se London ur James Bonds perspektiv, eller Harry Potters. Självklart även guidade turer med teman från Downton Abbey, Game of Thrones, Bridget Jones och Sherlock Holmes.

Klassisk afternoon tea

Något många missar att uppleva i London är ett klassisk afternoon tea, trots att det finns lite varstans att finna. Ta er till ett av alla anrika hotell, de erbjuder nämligen detta. Det finns även lite billigare alternativ så klart, men unna er det som kostar lite mer, det är en upplevelse i sig!

Det finns dock ett annat sätt att uppleva afternoon tea på och det är ombord på en röd dubbeldäckare. Ni får åka med en vintagebuss, se en mängd turistattraktioner och samtidigt njuta av te och scones.

Borough Market

På Borough Market, under London Bridge finns det en matmarknad. Detta är ett fantastiskt ställe att gå till. Det går att bara ströva runt och testa en mängd olika saker, som marmelader, ostar, bröd med mera.

Klättring på O2-arenan

O2-arenan är en plats där många konserter hålls. Men varför inte testa något nytt och klättra på utsidan av den? Med en guide, och säker klätterutrustning får ni ta er upp och njuta av en vacker utsikt när ni väl tagit er till toppen!

West End

West End är den plats ni ska bege er till om ni gillar musikaler och teater. Här är det en mängd olika föreställningar varje år. Se till att köpa biljett innan ni beger er dit.

Boka boende med oss

Om ni vill upptäcka andra sidor av London eller ska hit för första gången spelar ingen roll. Vi har boendealternativ för alla. Här på vår sida kan du söka fram olika hotell. Du kan även kontakta oss och be om hjälp eller ställa frågor.

The Arch London  The Arch London
50 Great Cumberland Place, London
Nära Marble Arch

    5 stjärnor
Från 3135 SEK per natt

Boka hotell


The Gore Hotel ? Starhotels Collezione  The Gore Hotel ? Starhotels Collezione
190 Queen's Gate, Kensington, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1935 SEK per natt

Boka hotell


The Rockwell  The Rockwell
181 Cromwell Road, London
I London (Kensington)

    4 stjärnor
Från 637 SEK per natt

Boka hotell