Konserter i London

Royal Albert Hall är mycket populärt.

Royal Albert Hall är mycket populärt.

London är en stad som har flera olika konserthus, där det hålls en mängd olika konserter året runt. Du kan kolla in en mängd moderna artister, men även besöka Albert Hall, det anrika konserthuset som ligger i South Kensington London. Just Albert Hall är mycket populär och vill du se en konsert här, så gäller det att boka i extrem god tid.  Under resterande 2017 finns det ett gäng med artister att se, om det nu finns biljetter kvar. Annars kan du sikta in dig på nästa års konserter och boka alla dina biljetter redan nu, så att du garanterar dig om att få se just de artister som du vill.

Kommande konserter i London

Under 2017 har det varit en hel del artister i London och då året ännu inte är slut så har du fortfarande chansen än att se en eller flera konserter!

O2 arenan i London är en av Europas största inomhusarenor. I år har bland annat Drake, Green Day, Rod Stewart, Bruno Mars och Shawn Mendes med flera andra redan uppträtt. Kommande konserter på denna arena är Lady Gaga, Neil Diamond, Deep Purple + Europe, Micky Flanagan, Lady Antebellum, Metallica och många fler.

Albert Hall bjuder på bland annat Casino Royale in Concert, Alter Bridge, Tori Amos, Grand Organ Gala, Cirque du Soleil och mycket mer.

Andra arenor och platser med konserter under 2017 är bland annat Arena Wembley där du i november kan se Alice Cooper, Eventim Apollo där du kan se Pretenders och Wembley Stadium där du kan se fotboll. Andra arenor att hålla koll på är Scala, Clapham Common, Twichenham, Hyde Park, London Stadium och många fler.

Se även till att du redan nu kollar in utbudet som komma skall under 2018. Det är en mängd olika världsartister som kommer att besöka Londons olika arenor under nästa år. Det är inte fel att boka sin biljett till dessa konserter i mycket god tid. Detta så att du inte blir utan och missar just din favorit!

Boka boende i London

London är ju så mycket mer än bara konserter. Passa på att boka ett bra boende med oss om du har en konsert du ska gå på, samt passa på att uppleva allt London erbjuder för övrigt! Besök kända sevärdheter, ät Fish and Chips, eller njut av Afternoon tea. Ta en shoppingrunda, eller ät en bagel på Brick Lane Beigel Bake som har öppet dygnet runt! Du kan även boka in dig på ett spa hotell och njuta av sköna behandlingar med mera. Här hos oss hittar du en mängd olika hotell, i varierande prisklasser, för alla sorters plånböcker. Sök fram via namn, eller kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp.

 

Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel  Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel
31-36 Leicester Square, London
Nära Covent Garden Market

    5 stjärnor
Från 3836 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img