Njut av London i augusti

Njut av London i augusti

Njut av London i augusti

Snart är augusti över oss, och värmen verkar hålla i sig. Vad passar då bättre än att ta en tripp till London. Barnen har fortfarande sommarlov, kanske du även har semester. I London under augusti månad finns det mycket att se och göra. Bland annat är det Kids Week på West End, där alla barn får se föreställningar gratis, hur många de vill! Bland annat så har ni möjligheten att se Aladdin, 42nd Street, The Lion King, Wicked, School of Rock,Dreamgirls, The Phantom of the Opera och Kinky Boots.

Aktiviteter att göra

Under augusti månad 2018 så har ni chansen att bland annat gå på det som kallas Oper-air cinemas, alltså bio utomhus och det på till exempel The Luna Cinema. Ni kan också besöka Buckingham Palace som öppnar upp sitt så kallade State Rooms för besökare och det är även rundturer. Drottningen själv är iväg på sin semester.

Under slutet av augusti är det även Europas största gatufestival, the Notting Hill Carnival, som kommer till London med att karibiskt party. Njut av 3 dagars festligheter med över 1 miljon besökare och se parader, musik, dans och mycket mer. Det är även en mängd andra festivaler under augusti månad i London. Bland annat kan ni uppleva asiatisk kultur, under ZEE London Mela i Southhall park eller ta er till Royal Albert Hall för BBC Proms classical music festival. Augusti bjuder även på Underbelly Festival samt många fler därtill.

Mer att göra i London under augusti månad

Självklart finns det en mängd mer saker att göra i London under augusti månad. Alla sevärdheter i London som är kända i världen är helt klart sevärda, oavsett om ni sett dem tidigare eller ej. Ni som vill hitta bra saker att göra i London, kan kika under våra nyheter där vi samlar in just aktiviteter, sevärdheter och upplevelser av olika slag.

Boka hotell

Om ni har tänkt att åka till London för ett par dagar eller längre så är det bra att se till att fixa ett boende av något slag. Här på vår sida finns det gott om olika sorters hotell och andra bra boenden. Ni kan söka runt på vår sida, via hotellets namn, via stadsdelar eller andra sökparametrar. Det går även utmärkt att kontakta oss om ni har några frågor eller behöver hjälp med att hitta och boka ett visst hotell.

The Nadler Victoria  The Nadler Victoria
10 Palace Place, London
Nära Buckingham Palace

    4 stjärnor
Från 2638 SEK per natt

Boka hotell


The Rubens At The Palace  The Rubens At The Palace
39 Buckingham Palace Road, London
Nära Buckingham Palace

    4 stjärnor
Från 2545 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img