Njut av London i juli

Njut av London i juli

Njut av London i juli

Juli är den varmaste månaden att besöka London och även den perfekta månaden att göra en mängd saker utomhus. Det är flera events som sker just ute, bland annat flera olika festivaler. Under juli månad kan du bland annat besöka Buckingham Palace, då de har öppnat upp sina dörrar, samt att denna månad är det Wimbledon, BBC Proms, Lovebox, BST Hyde Park, RideLondon, Underbelly Festival och RHS Hampton Court Flower Show. Dessutom så är det Pride i London.

Events att delta i under juli månad

Varje år är det Pride i London och det sker oftast i juni eller juli varje år. I år 2108 sker det i juli och den stora, kända paraden kommer att gå av stapeln den 7 juli.

Om du är sugen på att se blommor i mängder, så ska du inte missa RHS Hampton Court Flower Show, som är en av världens största utställningar med trädgårdar och blommor. Möt kända trädgårdsmästare och kockar, få tips på trädgårdsarbete och mycket mer. Detta sker den 2–8 juli.

Installationer och konst kan du se den 7 juli på det som heter Art Night 2018 och klassisk musik, det kan du uppleva på Royal Albert Hall, mellan 13 juli fram till 8 september.

Buckingham Palace öppnar upp sina dörrar den 21 juli för allmänheten och har öppet fram till 30 september.

Aktiviteter utomhus

Juli månad är perfekt för att göra en massa aktiviteter utomhus. Missa inte alla musikfestivaler i London, bland annat Lovebox, Barclaycard presents British Summer Time och Summer Series.

Regent Street förbjuder trafik så det går att shoppa och promenera här under det som de kallar för Summer Street. Det sker 1, 7, 15 och 22 juli.

Missa inte RAF’s flyguppvisning den 10 juli eller en av de så kallade Open Air-festivalerna så som Underbelly Festival eller Greenwich+Docklands International Festival.

Sport är det även gott om under denna månad. Missa inte tennis på Wimbledon, hockey på Vitality Women’s Hockey World Cup 2018 eller atleter på Athletics World Cup och Muller Anniversary Games 2018.

Boka hotell

Om du har planer på att besöka London nu under juli månad, så se till att boka ditt boende. Här hos oss finns det gott om olika hotell, både budgetvarianter och lyxigare alternativ. Du kan enkelt söka runt på vår sida efter bra boenden, via olika menyer. Det går även bra att kontakta oss om du har några frågor eller om du behöver hjälp med din bokning.

 

9A Craven Road Hotel  9A Craven Road Hotel
9a Craven Road, London
Nära Kensington Gardens

    3 stjärnor
Från 966 SEK per natt

Boka hotell


Mayfair House  Mayfair House
22-28 Shepherd Street, London
Nära Buckingham Palace

    5 stjärnor
Från 3518 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell