Ny bar som bara serverar prosecco!

Gå på en bar som bara serverar Prosecco!

Gå på en bar som bara serverar Prosecco!

Är det möjligen så att du gillar prosecco? Kanske till och med är så att du älskar denna dryck? Då kan vi berätta för dig att du nu har ytterligare en anledning till att åka till London. Det kommer nämligen att öppna en bar, som enbart kommer att servera detta torra mousserade vin. Prosecco har har vlivit en het dryck i London, bland annat hade man en prosecco festival förra året, som kommer att få en uppföljare nästa år i april. Nu kommer då även Prosecco House. Det blir den första baren i London helt dedikerad åt den torra, mousserande drycken.

Njut av den goda drycken i februari

Prosecco House kommer att slå upp sina dörrar i februari nästa år och det kommer att finnas mer än 20 sorter av denna dryck. Urvalet har gjorts av ägaren till baren och dryckerna kommer från fem olika utvalda vingårdar i Veneto, Italien. Utöver prosecco, kommer det serveras serveras drinkar som baserats på drycken, samt att det kommer finnas antipasti, alltså små italienska tilltugg. Denna bar kommer ligga vid Tower Bridge, nära Borough Market, en av Londons äldsta och största matmarknader.

Besök London redan nu

Självklart tycker vi inte att du ska vänta till februari med att åka till London. Det finns en mängd saker att göra som staden erbjuder redan nu, under november och december. Sedan kan du göra återbesök i februari. En sak att göra nu i London, är att julshoppa. Titta på den vackra julbelysning som tänts, eller besök Harrods, som är en av de bästa affärerna att shoppa i samt titta på dekorationer i. Andra butiker du inte får missa är Selfridges, Primark, Marks & Spencer och Harvey Nichols. Sedan så klart alla julmarknader, som Hyde Park Winter Wonderland, men även den vid Southbank Centre, Leicester Square och Tate Modern. Dessutom varför inte testa på att åka skridskor, det finns en mängd platser att göra det på i London. Som till exempel The Tower of London, Alexandra Palace, Hampton Court Palace, Hyde Park, Broadgate, Canary Wharf, Eyeskate och The Natural History Museum.

Boka boende med oss

Oavsett när du tänker dig att åka till London, så hittar du ditt boende här på vår sida. Vi har hotell för alla smaker och plånböcker. Sök fram på sidan, eller leta bland stadsdelar. Du kan även kontakta oss, om du har frågor eller om du behöver hjälp med din bokning. Du kan boka en eller flera nätter på en mängd olika hotell här hos oss.

The Grand at Trafalgar Square  The Grand at Trafalgar Square
8 Northumberland Avenue, London
Nära London Dungeon

    4 stjärnor
Från 1124 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell