Nytt minihotell i London

Testa Londons nya kapselhotell!

Testa Londons nya kapselhotell!

Har du lust att åka till London, men inte vill lägga en massa pengar på boendet? Då ska du testa det nya hotell som precis har öppnat upp. Det är ett litet minihotell, eller kapselhotell, och har sin förebild i de hotell som finns i Japan. I Japan är det nämligen extremt vanligt med så kallade capsule hotels på ställen där man reser, så som vid tågstationer till exempel. De kanske inte ser så bekväma ut, eller mysiga heller ut för den delen. De påminner lite mer om förvaringsskåp, på rad, men med fönster.  Fördelen dessa hotell i kapselformat har, är att det är extremt billigt att stanna över på dem!

Kapselhotell i London

London är alltså den första staden i England som nu fått ett eget kapselhotell. Det ligger perfekt intill Tower Bridge och London Eye. Alltså mitt i hjärtat av huvudstaden! Priserna just nu på dessa hotell ligger på cirka 215 svenska kronor, cirka 19 pund, per natt på lågsäsong och under högsäsong ligger det på 385 svenska kronor, eller cirka 34 pund. Kapseln i sig är i den storleken att det går att sitta upprätt i den. Det finns även elkontakter, USB samt både gratis wifi och mysig belysning. Hotellet går under namnet St Christopher’s Inn at the Village och är det första av tänkta åtta stycken hotell i en kedja i London. Detta hotell riktar sig främst till backpackers! Det märks även av på att de kallar sig ett av Londons bästa partyhostels. I anslutning finns en bar, med matservering samt ett pingisbord. Det finns även flera gemensamma aktiviteter, som karaoke eller vandringar. Hotellet består i dagsläget av 26 kapslar, men det är tänkt att det ska tillkomma fler. Det finns även andra övernattningsmöjligheter på hotellet i form av dubbelrum och sovsalar.

Andra prisvärda boenden

Om det inte lockar med att bo i en kapsel, när du besöker London, så hittar du här på vår sida en mängd andra alternativ. Du kan dels hitta budgetvarianter, men även lite dyrare alternativ. Sök runt på vår sida, leta via stadsdelar, eller sök på hotellens namn.  Du kan även jämföra billiga hotell med varandra. Det går också bra att kontakta oss om det är så att du har frågor eller behöver hjälp med din bokning.

137 Upton Lane  137 Upton Lane
137 Upton Lane, Forest Gate, London
I London (Stratford)

    2.5 stjärnor
Från 546 SEK per natt

Boka hotell


4 Star Hostel  4 Star Hostel
91 Jermyn Street, London
Nära Trafalgar Square

    2 stjärnor
Från 626 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img