Saker att göra i London i sommar

Ta en tur på Regents Canal

Ta en tur på Regents Canal

London har en mängd saker att göra och se. Ofta är det som så att man tar sig till ett visst antal sevärdheter som är ett måste, men kanske missar andra. Under våra nyheter hittar du en mängd olika saker att se och göra, både vanliga och ovanliga sådana. Även i denna artikel ger vi dig tips på vad du kan göra om du är här i sommar.

Missa inte att testa detta i London

Många väljer att åka på Themsen, men varför inte testa Regents Canal istället? Här finns kanalbåten Jason, som är 100 år gammal. Det är ett lastfartyg som byggts om för att ha passagerare. Turen går från Little Venice till Camden och passerar en massa trevliga saker.

Om du är sugen på något annorlunda att äta, testa bubbledogs. Det är korvar som sköljs ner med champagne. Korvarna är av fläskkött, nötkött eller vegetariska. Annars kan du ta en brunch på Bistrotheque. Den ligger på en bakgata, inne i en fabrik, uppför en trappa, på Wadeson Street.

En trevlig söndagsaktivitet i London är annars Columbia Road flower market, en marknad fylld med blommor. Gatorna runt om har caféer, loppisbord, stånd med ostron, konsthantverk och mycket mer.

Om du vill njuta av goda cocktails samtidigt som du får manikyr, så testa Coco nail bar. Vid varje stol finns det även en pekskärm så att du kan se på tv, eller shoppa, eller lyssna på musik.

Souvenirer är alltid trevligt att få med sig hem och på Museum of London finns det en hel del som är värt att köpa med sig hem.

En annorlunda stadsvandring finns det med, som heter alternative tour London. Fokus ligger på östra London och dess gatuliv så väl som gatukonst och marknader.

En kopp kaffe kanske lockar? Testa Nude Espresso! Det finns två av dessa, ett i östra London, nära Spitafields market och det anda på Soho Square.

Oavsett när du är sugen på att äta något, så finns Brick Lane beigel bake, öppet dygnet runt. Det är bagels med salt biff, eller med rökt lax och creme cheese.

På tal om mat, missa inte matmarknaden Maltby Street market. På denna marknad finns det många små producenter av kort, ost, kaffe och mycket mer.

För mer saker att se och göra, så kika även som sagt på våra övriga nyheter.

Boka hotell

Om du ska vara i London över ett par dagar är det inte fel att boka ett bra hotell. Här på vår sida hittar du en mängd olika alternativ, från budget till lyx. Det gör att alla typer av plånböcker kan hitta ett bra boende. Sök runt på vår sida, eller kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

 

 

Hilton Garden Inn London Heathrow Airport  Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
Eastern Perimeter Rd, Hounslow
I Hounslow (Hillingdon)

    4 stjärnor
Från 874 SEK per natt

Boka hotell


Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell