Tre fina arenor för fotboll i London

Upplev fotboll i London!

Upplev fotboll i London!

Om du är en fantast av fotboll, så är London den perfekta platsen för att titta på Premier League. Det finns redan flera bra arenor där dessa matcher spelas, men det är även planer på att bygga nytt. Ett ganska nytt bygge är West Hams arena, som fick en egen på OS-arenan under 2016. Två andra lag, satsar på att bygga arenor och det är Tottenham och Chelsea. Varför inte boka ett hotell med oss och kom och titta på lite riktig fotboll i London?

Tottenham bygger nytt

Tottenham har långt gångna planer på en ny arena, som skall stå färdig i slutet av detta år. Det är tänkt att det ska bli en arena med hela 61 000 åskådare och att det ska finnas en speciell läktarsektion bakom ena målet, med plats för 17 000 personer. Man vill skapa en så kallad wall of sound, med hemmapubliken bakom sig. Man planerar även i samband med arenan att bygga en Sky Walk på taket av arenan. Det ska ge en fantastisk utsikt.

Ny arena för Chelsea

Chelsea brukar spela sina hemmamatcher på Stamford Bridge och den arenan tar ungefär 42 000 åskådare och det brukar alltid vara fullt alla matcher. Dock vill detta lag ha en större och bättre arena. Därför är planen att bygga en ny arena, på samma plats som den gamla, men att det ska bli en arena som får plats med 60 000 personer. Medan bygget pågår så är tanken att hemmamatcherna kommer att spelas på Wembley stadium. Premiär i nya arenan blir förhoppningsvis till säsongsstarten i augusti 2020.

Ta en fotbollsresa till London

Att åka till London för att se på fotboll är perfekt, då det finns många matcher att välja mellan och många olika lag att se. London har just fotboll som sin så att säga publiksport och London är även hem åt flera stora klubbar i Premier League. Bland annat Tottenham Hotspur, Arsenal, Chelsea, Fulham FC och West Ham United.

Även om du i huvudsak åker till London för att se fotboll, missa inte allt annat som staden har att erbjuda. Det finns många sevärdheter och andra typer av upplevelser här. Kika gärna bland våra nyheter för att få tips på vad just ni kan göra.

Boka hotell med oss

Här på vår sida får du inte bara tips på saker att se och göra. Här kan du även boka in ditt boende, Här finns hotell över hela London och det i en mängd prisklasser. Det gör att du hittar med all säkerhet något som passar just dig. Sök runt på vår sida eller kontakta oss om du behöver hjälp.

The Grand at Trafalgar Square  The Grand at Trafalgar Square
8 Northumberland Avenue, London
Nära London Dungeon

    4 stjärnor
Från 1124 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img