Underbelly Festival – South Bank

Besök Underbelly Festival

Besök Underbelly Festival

Underbelly Festival är något som sker på Southbank och det mellan april och september. Det sker events i stort sett varje dag och årets festival är den 10e upplagan av det. I år sägs det vara det allra största programmet de någonsin har haft. Bland de events och aktiviteter som sker finns cirkus, komedi, cabaret, familjeunderhållning, mat, dryck en utomhusbar och mycket, mycket mer!

De som står bakom denna festival är Underbelly Ltd. De är ett liveunderhållningsföretag som håller i en mängd olika saker. Utöver Underbelly festival så har de även Uddebelly festival och London Wonderground festival. De står även bakom Edinburgh’s Christmas, Edinburgh’s Hogmanay, Christmas i Leicester Square, Udderbelly Festival i Hong Kong, West End Live på Trafalgar Square och Pride i London för Westminster City Council and the Society of London Theatre.

Saker att se och göra på Underbelly

Det sker som sagt en massa härliga saker från april ända fram till september, men nu i juni kan ni bland annat se Anna Morris: Bitchelors, Elixir, Criminal: An improvised murder mystery, Aurora Galore and the glamorous weirdos, Simon Munner and friends, Circolombia, Morgan & West: Timetravelling magicians, Best of the Comedy Store, Tony Law: A Lost Show, Frisky & Mannish, Denim: Wolrd Tour och mycket mer. På denna sida här, hittar du vad som sker just nu.

En del saker kostar inträde, medan andra saker är helt gratis. Priserna är från £8.50 per biljett.

Mer att göra i London

Självklart har London mycket mer än bara denna festival att erbjuda. Dels har du de stora sevärdheterna som för många är ett måste då de är förknippade med denna stad. Sedan finns det olika aktiviteter, shower, musikaler, museer och mycket mer att ägna din tid åt. Du som vill hitta saker att göra kan läsa mer under våra nyheter. Där skriver vi om det mesta som händer.

Boka ditt boende

Oavsett när du vill besöka denna festival, nu i juni, eller senare i sommar, så är det en god idé att boka ett hotell eller någon form av boende för din vistelse. Här på vår sida hittar du en mängd olika hotell, både budgetalternativ så väl som att det finns extra lyxiga hotell. Du kan söka via namnet på hotellet, via stadsdelar eller via hotelltyp. Det går även bra att kontakta oss om du vill ha hjälp eller har frågor du vill få svar på.

DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London  DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
7 Pepys Street, London
Nära Tower of London

    4 stjärnor
Från 1992 SEK per natt

Boka hotell


Sheraton Grand London Park Lane  Sheraton Grand London Park Lane
Piccadilly, London
Nära Buckingham Palace

    5 stjärnor
Från 5312 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img