Upplev London i oktober

Upplev hösten i London

Upplev hösten i London

Även om oktober må vara en höstmånad, så hindrar det inte från att ha en fantastisk upplevelse i London. Under denna månad sker det en hel del! Från festivaler för drinkar och mat till det spöklika Halloween! Passa på att uppleva Londons parker, som till exempelvis Kew Gardens, då de nu skiftar från grönt till en mängd vackra höstfärger, som är en riktigt härlig upplevelse. I oktober finns det även flera aktiviteter som är anpassade för barn, då Londons skolor har lov i denna månad. Så det finns saker att göra med barnen på bland annat Science Museum, Natural History Museum, Towern och på flera andra platser.

Events i oktober 2017

Under oktober sker vad som kallas för London Restaurant Festival och det är hela månaden. Det är nu du har chansen att möta kändiskockar, och äta på specialmenyer eller besöka events med mat som tema! Utöver detta, så finns även London Coctail Week, med events, rabatter och smakprover över hela stan, så väl som du kan besöka Chocolate Show, som visar upp mängder av olika saker i choklad!

Andra saker att se och uppleva i London under denna månad, är fria events som sker varje år. Exempel på detta är Diwali Festival och Africa on the Square, båda sker på just Trafalgar Square. Årligen sker även Frieze Art Fairs, som passar dig som älskar konst i alla dess former. Här går det att beskåda så väl som att köpa konst. I Regents Park kan ni även ta en promenad för att se på Frieze Sculpture Park.

Under oktober kan ni även passa på att upptäcka historia, konst och annat och det efter mörkrets inbrott, då museerna har vad de kallar för Museums at Night.

Oktober är även månaden då Halloween firas och i London finns det mängder av events med häftiga teman, familjeaktiviteter och spöklika turer runt London.

Så har ni möjlighet att besöka London i oktober så rekommenderar vi er att göra detta, då det finns en hel del att se och göra, som inte är möjligt under sommaren. Självklart finns det även andra saker att göra under hösten i London, som även finns på sommaren.

Boka boende med oss

Oavsett när i oktober ni tänker er att bege er till London, så finns hotellet för dig, här hos oss. Vi har hotell i en mängd olika prisklasser, så väl som i olika stadsdelar. Sök runt på vår sida, läs våra nyheter, eller kontakta oss om ni behöver hjälp med att boka eller om ni har frågor ni inte hittar svar på.  Självklart kan du även boka med oss, andra månader på året med!

 

 

Hilton Garden Inn London Heathrow Airport  Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
Eastern Perimeter Rd, Hounslow
Nära flygplatsen

    4 stjärnor
Från 401 SEK per natt

Boka hotell


Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel  Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel
350 Oxford Street, London
Nära Selfridges

    4 stjärnor
Från 1095 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img