Vad händer i mars 2018 i London?

Fira påsk i London!

Fira påsk i London!

Mars månad, brukar anses som en ganska trist månad, som en passage till våren man väntar på. Men det behöver inte vara så tråkigt. Ibland lyser solen och påminner oss om att vi är på väg mot ljusare tider. Varför inte åka till London över en helg och njut av en mängd roliga saker. I mars är det ju både påsk, St Patricks day, samt att Londons mors dag firas!

Upplev London i mars månad

Bland de saker som sker i mars månad, i år är just mors dag, St Patricks day, påsken och så är det London Beer Week, Head of the River Race och Cambridge boat races. När det kommer till att fira påsken i London så är det perfekt. Du kan gå på en påskäggsjakt och samtidigt lära dig mer om Londons historia. Du kan även följa det som kallas för Easter trail, som är en promenad bland påskliljor på Kew Gardens. På London Wetland centre är det gömda skatter att leta efter med i påsk!

St Patricks day, som firas stort är en upplevelse i sig! Det är en parad genom centrala London, samt en gratis festival på Trafalgar Square den 18 mars. Här på denna festival kan du upptäcka irländsk kultur, mat, dans, musik och mycket mer. Många barer och pubar runt staden har även de olika sorters firanden.

Även om vi i Sverige firar mors dag i maj, så firar Londonborna sin mamma i mars. Varför inte ta och fira din mamma en extra gång i år? Det är hon med all säkerhet värd! Det finns massor av saker att göra med din mamma i London, så som afternoon tea, shopping, musikaler och mycket mer!

London Beer Week är ett annat event, som sker den 12–16 mars i år och passar dig som tycker mycket om öl!

I mars månad så sker även Head of the River Race, den 10–11 mars och det är även den årliga Oxford and Cambridge Boat Races den 24 mars.

Så som ni ser, så finns det gott om saker att göra i London även under mars månad. Titta även bland våra nyheter för mer tips på vad ni kan göra och hitta på!

Boka boende med oss

Om du har bestämt dig för att ta en tripp till London under mars månad, så är det även en god idé att boka in dig på ett hotell. Här på vår sida hittar du gott om olika boendealternativ. Sök runt på vår sida efter olika sorters hotell, eller kontakta oss, så kan vi hjälpa dig med din bokning eller svara på dina frågor om du har några.

The Grand at Trafalgar Square  The Grand at Trafalgar Square
8 Northumberland Avenue, London
Nära London Dungeon

    4 stjärnor
Från 1124 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img