Wayne’s Coffee öppnar i London

Njut av svenskt ekologiskt kaffe i London!

Njut av svenskt ekologiskt kaffe i London!

1994 slog det allra första Wayne’s Coffee upp sina dörrar i Sverige och då i Stockholm. De var då det första caféet att servera caffe latte i Sverige. Idag finns det 130 Wayne’s Coffee-caféer, de flesta i Sverige, men flera finns även i Norge, Finland, Cypern, Saudiarabien, Jordanien, Oman och nu då även i London. Den 8 december räknar man med att slå upp dörrarna på 225 High Street Kensington. Det innebär att nu kan även britterna njuta av svensk fika och det genom ett ekologiskt utbud av mat och dryck.

Wayne’s Coffees brittiska masterfranchisetagare heter Adnan Karim ser fram emot öppnadet och säger att valet var enkelt att välja just Wayne’s Coffee att vara franchisetagare i. Just att det är ekologiskt tycker han är bra och att det är något Londonborna vill ha. Grundarna bakom företaget, tycker med att det är bra att kedjan kommer till London.

Kaffe, fika och stressfri miljö

Kaffet som serveras på Wayne’s Coffee kommer från hållbara odlingar i Centralamerika. De har kontrollerats tre gånger: av Rainforest Alliance Certified, EU:s ekomärkning och den svenska KRAV-märkningen, vilka alla har stränga krav på jordbruket. Till jul kommer kaffet även att serveras i miljövänliga, biologiskt nedbrytbara julmuggar. På caféet i London kommer londonborna att få en stressfri miljö, ekologiskt kaffe och bakverk som bakats samma dag, samt att det kommer finnas kallpressade juicer och nyttiga superfood-drycker som gjorts på miljövänligt sätt.

Besök London

London som stad har även en mängd andra ekologiska platser, som serverar ekologisk mat, dryck eller som är en ekologisk sevärdhet. Läs mer om detta här. London har så klart massor av mer att erbjuda och det året om. Väljer du att åka hit nu i december, så är det mycket som handlar om julen så klart. Bland annat tänds julljusen, den stora granen och det är julmarknader, julkonserter och mycket mer. Julshopping är även det stort under december månad i London. Passa även på att se Londons alla sevärdheter, kanske har du tur att de är täckta i snö, så att du får en annorlunda vy på dem. Om inte, så är flera av dem i alla fall täcka med ljus under dessa månader. Det finns även särskilda julevents, och vintriga saker att göra.

Boka hotell med oss

Här på vår sida hittar du hotell i alla prisklasser. Det finns spa-hotell, affärshotell, hotell som tillåter husdjur och mycket mer. Om du vill bo i en särskild stadsdel, så kan du gå via vår meny, eller så söker du fram direkt på sidan olika hotell. Du kan även kontakta oss om det är så att du har frågor du vill ha svar på eller om det är så att du behöver hjälp med att boka hotell. Passa gärna på att stanna över en weekend, så att du hinner med att göra allt du vill göra när du är här!

 

 

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1736 SEK per natt

Boka hotell


Hotel 82 London  Hotel 82 London
82 Gloucester Place, London
Nära Madame Tussauds vaxmuseum

    3 stjärnor
Från 1699 SEK per natt

Boka hotell


London Hilton on Park Lane  London Hilton on Park Lane
22 Park Lane, London
Nära Buckingham Palace

    5 stjärnor
Från 5079 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img