Wintertime festivals och julmarknader i London

Besök en av Londons alla julmarknader!

Besök en av Londons alla julmarknader!

December är månaden då det lackar mot jul, världen över och så väl även i London. Passa på att besöka mysiga så kallade Wintertime Festivals och julmarknader när du är här. Dessa sker lite varstans runt om i staden.

Wintertime Festivals att besöka

Greenwich Wintertime Festival, vid the Old Royal Naval College är en nyare vinterfestival. Här blandas det historiska med det ikoniska och floden Themsen finns som bakgrund till den perfekta platsen att ha en trevlig dag i julens tecken. Det sker en mängd aktiviteter här, så som att se fantastisk skridskoåkning, eller testa att åka själv. Kolla in Mirror Stage där artister, band, DJ:s spelar och där det ibland sjungs julsånger av körer. Det finns även en julmarknad här, med lokala designerföremål och mycket mer. Titta på akrobater, musiker, magiker med mera som uppträder, du kan se en bioföreställning ute, som screenar den klassiska filmen ”the Snowman” och glöm inte att besöka Jultomten!

Southbank Centre Wintertime festival, sker längs med Themsen. Hela Southbank Centre blir ett magiskt vinterland under december. Det är ett komplett program för alla och det är gratis. Njut av en julmarknad, festliga shower och underhållning.

Winterville på Clapham Common erbjuder ett späckat program. Det är isrinker, crazy golf och bio! Du kan även ta en åktur i det stora hjulet, eller shoppa julklappar på marknaden. Det är även gatustånd med mat och öl och cocktails med pop-up-pubar. Barnen tar ni med till Santas Grotto!

Julmarknader att besöka

Vi har redan nämnt att det finns marknader att besöka i samband med Wintertime Festivals, men det finns fler. På Winter Wonderland finns det en, så väl som att det finns massor av julstämning! En annan marknad är Christmas by the River, som är vid Tower Bridge och Tower of London. Här finns allt från julgodis, presenter, handgjorda saker, snacks och mycket mer.

Leicester Square Christmas market är ytterligare en marknad att besöka. Det är hantverk, godis, dekorationer, samt att det går att besöka tomten, eller sen show med komedi, cabaret eller burlesque.

Kingston Christmas Market är även det fyllt med snacks, mat, hantverk, dekorationer, och mycket mer. Här går det även att få till Alpin Village för att slappna av och se 200 snötäckta granar och underhållning. Det finns även skulpturer att kolla in!

Winterville Christmas market on Clapham Common är en marknad inomhus som är väl värt ett besök, liksom Winterfest market at Crystal Palace Park, som är utomhus är. Hela London är fyllt med marknader och julstämning, det är bara för dig att välja, eller gå runt till dem alla.

Boka hotell med oss

Oavsett när under december månad du vill besöka London, så kan du hitta ditt boende här hos oss. Vi har hotell i en mängd olika prisklasser. Sök fram alternativ på vår sida, eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1490 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3564 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img