Badplatser i London

Brighton erbjuder badmöjligheter

Brighton erbjuder badmöjligheter

Även om många tänker att det är dåligt väder i London och England så kommer det värmeböljor då och då. Då är det inte fel att kunna bege dig till en bra badplats för att ta dig ett svalkande dopp, eller för att lägga dig och njuta av solen. Det kanske inte finns allt för många stränder i London, men där finns det flera bassänger med mera att använda dig av.

Badplatser i London

Hampstead Heath Ponds – Hampstead Heath i norr har tre dammar: dam, herr och blandad.
Var: Hampstead Heath, NW5 1QR
När: 07 – 20.00
Brockwell Lido finns det en 50-meter lång upphettad pool.
Var: Dulwich Rd, SE24 0PA
När: Mån – fre 6.30 – 18, lör, sön 8.00 – 18
Serpentine Lido
Mellan maj och september är Serpentine Lido öppen för allmänheten.
Var: Hyde Park W2 3XA
När: 10 – 18
Tooting Bec Lido är 90 meter och landets största utomhuspool med sötvatten. På sommaren är poolen fri för allmänheten.
Var: Tooting Bec Rd, SW16 1RU
När: 06-19.30
London Fields Lido är en del av Greenwich Leisure Ltd och är en uppvärmd, 50-meter lång pool.
Var: London Fields Westside, London E8 3EU
När: Mån- fre 6.30 -8, lör, sön 8 – 17

Stränder i Storbritannien

Brighton är det som kallas för London by the sea. Denna stad är en av de mest välbesökta i England. Det finns underbara badstränder här samt barer, kaféer, klubbar och restauranger.
Bournemouth ger dig 11 km sandstrand. Dessutom kantad med palmer. Här är även platsen där du hittar Englands varmaste och soligaste klimat. 2,5 timmar från London med bil.
Cornwall och Porthminster Beach är ett ställe som nästan har en tropisk känsla över sig. Här finns det klart vatten, palmer och ett ganska så milt klimat.
North Devon har en fem kilometer lång strand som tillhör Braunton Burrows, som heter Saunton Sands. Njut av sol och bad, eller upptäck ovanliga växter och fjärilar.
South Devon erbjuder Blackpool Sands. Det är en lugn och fridfull strand fem kilometer utanför Dartmouth. Här finns det tillgång till duschar och toaletter, så det är lämpligt för barnfamiljer.
Wales har Storbritanniens bästa äventyrsstrand och den heter Rhosilli Beach. Det kan vara svårt att ta sig fram från parkeringen, det är en kilometer med lite vår terräng, men det är värt det! Denna strand har fått titeln Europas tredje bästa strand. Tänk på att stranden kan hamna helt under ytan när det är högvatten.
Lancashire har en av de vackraste platserna i hela Storbritannien för att njuta av solnedgången. Det på sanddynerna vid Formby.
Northumberland har Bamburgh, som i sin tur har en fem kilometer lång strand som sträcker sig till slottet med samma namn. Denna strand har blivit framröstad till en av Europas bästa surfstränder.

Boka hotell

Om du är sugen på att åka till London nu i sommar, se då till att boka dig ett bra hotell. Vi har många olika sorters boendealternativ, som passar de allra flesta. Det är allt från budget till lyx och mitt emellan. Det är bara att söka runt här på vår sida efter bra ställen att stanna över på. Det går även bra att kontakta oss, så kan vi hjälpa dig.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img