Båtturer i London

Ta en båttur på Themsen

Ta en båttur på Themsen

I London så finns Themsen och en båttur på denna kanal är nästan ett måste när du är här. Det är extra mysigt att ta en tur på Themsen nu under våren men även senare under sommaren. Det finns flera olika båtturer att välja mellan. Ska du stanna i London ett par dagar så kan du boka hotell med oss.

Boka en båttur

River Thames Hop on/Hop off Sightseeing Cruise

Detta är en sightseeingbåt som du kan hoppa av och på så många gånger du vill, precis som med hop on hop off-bussen. Det gör att du kan se Londons kända sevärdheter från vattnet. Bland annat kan du se Cutty Sark, kungliga observatoriet, Big Ben, Westminster Bridge, Somerset House, St. Pauls-katedralen, Borough Market, London Eye, Towern, Tate Modern och mycket mer. Det är en guidad tur, så det berättas hela tiden vad det är ni passerar.

Adress: Färjorna avgår från Westminster Pier, Tower Pier, London Eye Pier och Greenwich Pier – varje dag året om utom juldagen. På sommaren finns det även kvällsturer.

Themsen kryssning med Afternoon Tea

Afternoon Tea på Themsen är en två timmar båttur med gott att äta och dricka. Det är inte fel att testa nytt sätt att njuta av afternoon tea på! Båten avgår med City Cruises från Tower Pier och det onsdag till söndag.

Middagskryssning på Themsen

På denna båttur blir det middag med livemusik. Båten passerar även flera kända sevärdheter under er tur på Themsen. Middagen är en förutbestämd meny och du måste vara 17 år eller äldre för att åka denna tur.

Båttur i solnedgången på Themsen

En två timmars båttur i solnedgången är inte fel. Se vackra sevärdheter i det sista solljuset. Under turen så blir du serverad bubbel och snittar samt får lyssna på musik.

Speed boat tur på Themsen

Med denna båt åker ni i 35 knop under huvudstadens broar och förbi kända sevärdheter som London Eye, Houses of Parliament och South Bank. Det berättas även om de saker ni passerar. Det finns vattentålig klädsel att låna samt flytväst.

Utöver dessa båtturer så finns det så klart fler. Det finns lunchkryssningar, jazz-kryssningar, båttur till Greenwich eller till St Katharine´s Pier. Det finns även båtturer där det inkluderas inträde till en eller flera sevärdheter som ni stannar till vid.

Sedan går det så klart att låta bli båtarna, om det inte är din grej. Det finns andra sätt att ta sig runt på för att kunna se allt du vill se. Det finns bussar, vandringar och mycket mer. En del tips på saker att se och göra kan du hitta under våra nyheter.

Boka hotell

Oavsett om du vill se sevärdheterna från en båt eller på annat sätt, så är det bra att ha ett hotell att stanna över på. Det finns gott om många boendealternativ här på vår sida. De hotell vi har finns i många olika prisklasser. Det är lätt att söka fram dem, via namn, stadsdel eller andra sätt. Är det så att du behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img