Inte bara dyra hotell i London

London hotell, Dubbeldäckare
Man kan lätt få för sig att London är en dyr stad när det gäller boende, inte minst tack vare att det över hundra stycken 5-stjärniga hotell (att jämföra med Stockholm där det finns sex stycken 5-stjärniga hotell). Dessa kostar givetvis relativt mycket. De har också en högre högsta nivå än vad vi är vana med i Sverige, med vissa superlyxiga hotellsviter stora som lägenheter som kan kosta upp mot och mer än 100,000 kronor per natt! Men faktum är att det faktiskt finns flertalet boenden, hotell och vandrarhem, som är riktigt billiga.

I dagsläget har vi över 280 stycken hotell och vandrarhem i London som kostar under 1000 kronor.

Just nu kan man bo på vandrarhemmet Generator Hostel London för ca 200 kr per natt. Föredrar man att bo på hotell, men ändå vill komma undan billigt så kan man bo på trestjärniga 1 Lexham Gardens Hotel eller Knightsbridge Green Hotel för dryga femhundralappen per natt.
– För dig som har begränsad budget, inte är så kinkig och kanske är nöjd så länge du får en sovplats, finns möjligheten att bo i delad sovsal på vandrarhem Hostel 639 för under hundralappen.
Notera: Priserna är baserade på hur det ser ut i skrivandets stund. Priserna kan dock gå upp beroende på tillgänglighet och popularitet (hur många andra som bokat)

Londons mest prisvärda hotell?

Som vi nämnt tidigare bjuder stadsdelen Canary Wharf/Docklands på goda möjligheter till prisvärda hotell. Londons kanske mest prisvärda hotell är fyrstjärniga Britannia The International Hotel London som ibland (och i skrivandets stund) går att få för under tusenlappen.

Boka billiga hotell och vandrarhem

Några av de billiga hotellen och vandrarhemmen finns i listan nedan. Priserna varierar beroende på hotellrum, men klicka dig vidare på “Boka nu”-knappen så ser du priserna för de olika rumstyperna.

Reem Hotel  Reem Hotel
50-51 Prince's Square, London
I London (Paddington)

    3 stjärnor
Från 1508 SEK per natt

Boka hotell


›› Här finns fler billiga hotell om du inte hittar något som passar i listan ovan

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img