En resa till London i februari är inte fel!

Besök London i februari

Besök London i februari

Även om vi precis har börjat januari är det inte fel att planera lite. En resa till London i februari är kanske precis det du känner att du behöver? Denna månad sker det en hel del i denna stad. Du kan fira alla hjärtans dag eller varför inte välkomna grisens år på det kinesiska nyåret som är i februari. Just att vara med när det kinesiska nyåret firas är något du inte kommer att glömma, vi lovar. I år är det den 5 februari som man firar.

Vad händer i London under februari 2019?

På National Portrait Gallery kan man se ”Gainsborough’s family album”. Thomas Gainsborough var en brittisk målare, född 1727. Hans specialitet kom att bli porträtt.

Andra saker i februari att göra är se teaterföreställningen Nine Night, som är den första föreställningen av en svart brittisk kvinna att komma till West End.

Februari är även den månad som alla hjärtans dag infaller, så varför inte ta med din käresta till London och hitta på en massa romantiska saker? Självklart finns det även saker att göra för dig som är en lycklig singel!

Februari är även den månad som London Fashion Week festival hålls. Det mellan 16 till 17 februari. Denna månad är det även London Classic Car Show, med över 700 klassiska bilar i en retromiljö kan beskådas och det mellan 14-17 februari.

Du som gillar öl, du ska inte missa Craft Beer Rising, som är en tre dagar lång festival som visar upp öl tillverkade av 175 av världens bästa bryggerier.

Sedan så finns det även en mängd fler teaterföreställningar, utställningar, festivaler och mycket mer att se eller besöka.

En del tänker att februari är en månas som inte passar att åka till London, men det är fel. Alla månader och årstider har sin egen charm. Det är hur bra som helst att kunna upptäcka London på olika tider på året. Det går ju att vara inne om det är så att vädret skulle vara lite sämre.

Saker att göra i London året om

London är ju en stad med många sevärdheter som går bra att se året om. Det oavsett om du redan sett dem eller är här för första gången. En del säger att man ska undvika de största sevärdheterna då det alltid är mycket folk, men det går ju inte att ha varit i London utan att sett Towern, Big Ben, The London Eye, madame tussauds vaxkabinett och så vidare. Många av sevärdheterna och aktiviteterna kan du läsa om bland våra nyheter.

Boka boende

Du som känner att februari är en bra månad att åka till London, du behöver så klart även ett boende. Här på vår sida kan du söka efter olika hotell, via namn eller var de ligger. Det finns hotell för alla smaker så väl som för alla plånböcker. Vi har många olika alternativ att välja mellan så det finns något för alla. Om du behöver hjälp eller har frågor att ställa är det bara att kontakta oss!

Hilton London Bankside  Hilton London Bankside
2-8 Great Suffolk Street, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 4314 SEK per natt

Boka hotell


The Mad Hatter Hotel  The Mad Hatter Hotel
3 - 7 Stamford Street, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    3 stjärnor
Från 766 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img