Familjevänliga restauranger

Ät gott i London med barnen

Ät gott i London med barnen

I London finns det gott om bra restauranger. Det är bara att googla runt lite. Dock är det inte alltid så lätt att hitta ett bra ställe att äta på när man har barnen med sig. Både stora och små kan bli trötta och hungriga när man minst anar det. Det finns ändå ett par guldkorn, som vi delar med av oss här.

Afternoon tea med barnen

Det kanske låter udda att ta med barnen på afternoon tea, men det finns ett bra ställe i London. det heter Sketch. Detta är ett ställe som bör upplevas och du kommer berätta om det för alla efteråt. Här äter ni i en rosa restaurang, med plyschmöbler och absurda svartvita teckningar på väggarna. Barnen får en liten nalle iklädd en stickad Sketch-tröja.
Sketch – Gallery – Afternoon Tea
9 Conduit Street, London, W1S 2XG

Bra brunch

Är det så att ni blir akut hungriga, då ska ni gå till Bill’s. Det är ett ställe som är prisvärt för hela familjen. Det finns flera av detta ställe, faktiskt runt 20 stycken. Här är det olika menyer från morgon till kväll. Prisvärd barnmeny med många alternativ och en fräsch meny med brittisk touch för vuxna med flera vegetariska alternativ.
Finns på över 20 ställen i London. Den närmast Regent Street / Picadilly ligger på 36-44 Brewer St.

Aiatiskt

Det finns en kedja, som även finns i övriga världen, Stockholm till exempel. Det är Wagamama. Här serveras vällagad och snabb japansk/asiatisk mat. Det finns bland annat ramen, gyoza, japansk curry, teppanyaki och omakase. Ja det mesta inom asiatisk mat, utom sushi. Det finns även en bra barnmeny.
Finns flera restauranger i London, men 42 Great Marlborough street ligger väldigt nära Regent Street.

Bar med alkoholfria drinkar till barnen

På hotell COMO som ligger i hörnet av Hyde Park finns Met Bar. Baren är öppen för alla och det är ett poppis ställe. De gör helt fantastiska alkoholfria drinkar till barnen.
Met Bar Old Park Ln, Mayfair, London W1K

Mexikanskt

Mexikansk street food hittar ni på Wahaca. Det finns runt 16 ställen, med detta namn. Här serveras genuin mexikansk mat till bra priser. Det finns något för hela familjen.
Wahaca- Finns bland annat vid St Pauls – One New Change, London EC2V 6AG

Brittiskt italienskt

Missa inte ett besök på Jamie’s Italian, en av Jamie Olivers alla restauranger. Denna kedja finns på flera platser i London, så väl som ute i övriga världen. Även Stockholm har en. De har även en riktigt bra barnmeny.
Jamie’s Italian – Finns bland annat vid Picadilly: 17-19 Denman Street

Boka hotell

Är det så att ni ska stanna här ett par dagar så är det bra att boka in er på ett bra hotell. Här på vår sida finns det många barnvänliga hotell att välja mellan. Det finns gott om prisvärda alternativ. Det är lätt att bara söka runt efter det ni är ute efter. Är det så att ni inte hittar det ni söker, så kontakta oss, så ska vi hjälpa er. Vi kan svara på era frågor så väl som hjälpa till mer er bokning.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img