Fin julbelysning i London

Upptäck julbelysningen i London

Upptäck julbelysningen i London

Fira den mest magiska tiden på året när Londons julbelysning gnistrar under julen.

Missa inte chansen att se den världsberömda julbelysningen i London, från de glittrande julbelysningen på Oxford Street till de vackra dekorationerna som lyser upp Covent Garden och de skimrande andarna på Regent Street. Hoppa på en busstur med julbelysning för att se alla de bästa glittrande ljusen i staden.

Platserna nedan är värd för några av Londons bästa julbelysning, som du vanligtvis kan se från november till början av januari. Sedan finns det så klart en massa fler platser runt om i staden med fantastisk belysning! Se till att upptäcka några av dem i alla fall!

Jul på Kew

Utforska en glittrande stig med Christmas at Kew. Håll utkik efter bländande uppslukande installationer inklusive projektioner med botaniska tema och träd badande i ljus, innan du tar en selfie omgiven av tusentals ärtljus och ser en spektakulär final som lyser upp Palmhuset. Avsluta den förtrollande upplevelsen med en värmande glögg och färspajer denna jul i London. 17 nov-9 jan.

Carnaby Christmas lights

Detta är ett av huvudstadens coolaste områden, eftersom det har en lysande temanvisning varje år som en del av Carnaby Christmas lights. I år kan du se gnistrande neonfjärilar fladdra ovanför Carnaby Street, som är fylld med oberoende butiker. Se till att besöka den festliga popup-butiken Choose Love – perfekt för lite julshopping! Från 4 nov.

South Bank Christmas lights

Promenera längs South Bank för att se området vid floden vackert upplyst med girlander av glittrande julljus och konstverk som en del av utomhusutställningen Winter Light. Beundra konstinstallationerna med en glögg i handen, vandra bland trästugorna på Southbank Centres vintermarknad (4 nov-24 dec) eller se en föreställning av Circus 1903. 4 nov-9 jan.

Covent Garden Christmas lights

Strosa runt på de kullerstensgator i Covent Garden, som förvandlats till ett vinterland under högtiden. Förundras över mistelljuskronor, en magnifik julgran, gigantiska nötknäppare och mer än 115 000 glittrande Covent Garden-julljus som lyser upp 1800-talets Piazza. Du kanske till och med ser några snöbyar! Från 9 nov.

Regent Street Christmas lights

Upplev julens magi när de vackra julljusen från Regent Street tänder West End med en säsongsbetonad gnistra. Se återkomsten av de magnifika andarna som glittrar över hela Regent Street och dess omgivande gator, medan du letar efter lyxgåvor och London-julpynt. 12 nov-2 jan.

Oxford Street Christmas lights

Bli förvånad över några av den mest spektakulära julbelysningen i London och beundra de säsongsbetonade fönsterutställningarna längs Oxford Street. Förra årets julljusuppvisning på Oxford Street kom med 27 bländande ljusgardiner bestående av mer än 200 000 glittrande glödlampor, som visade upp en hjärtevärmande dikt för att fira nationens hjältar och visa tacksamhet för deras tjänst under 2020. Från 12 nov.

King’s Cross and Coal Drops Yard Christmas lights

Besök området medan det är fyllt med “traditionellt otraditionella” installationer till jul i London. Tidigare kunde du posera under de färgglada ljusen och utforska en skulptural festskog på Granary Square, se ett gigantiskt terrarium träd i Coal Drops Yard och kolla in det interaktiva trädet på Battle Bridge Place. Handla sedan presenter från områdets trendiga butiker eller gå med i en festlig hantverksworkshop.

Astor Court Hotel  Astor Court Hotel
20 Hallam Street, London
Nära University College London

    3 stjärnor
Från 2199 SEK per natt

Boka hotell


The Leonard Hotel  The Leonard Hotel
15 Seymour Street, London
Nära Marble Arch

    4 stjärnor
Från 2362 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img