Det franska lagets säkerhet är av största vikt för hotellet i London

Hilton London Wembley hotell
På tisdag spelas det en vänskapsmatch i fotboll mellan England och Frankrike, och på hotellet där Frankrikes fotbollslag ska bo jobbar man nu frenetiskt tillsammans med flera myndigheter för att försäkra både spelarnas och de anställdas säkerhet.

Frankrikes manager Didier Deschamps och hans lag anländer till Hilton London Wembley redan på måndag och de kommer bland annat spendera kvällen med att träna inför matchen på Wembley Stadium.

Efter fredagens fruktansvärda attacker i Paris, där mer än ett 100-tal personer omkom, kommer engelska och franska fans på tisdag möta det största säkerhetspådraget sedan Wembley byggdes.

Många var mycket tveksamma på om matchen skulle spelas överhuvudtaget, men Franska Fotbollsförbundet insisterade på att genomföra den som ett tecken på solidaritet och för att inte låta terrorismen bestämma villkoren.
En talesperson för hotellet säger att de har genomgående planer för att försäkra de franska spelarnas (och andra gästers) säkerhet under deras vistelse nu i veckan.

“Gästernas välmående och säkerhet är av största vikt för oss. Jag kan av uppenbar skäl inte nämna specifika detaljer om Hilton Webleys säkerhetsåtgärder, men vi har heltäckande planer och procedurer och vi arbetar tillsammans med relevanta myndigheter.” Säger talespersonen.

De engelska fans som kommer på tisdagens match uppmuntras att delta i den franska nationalsången för att visa solidaritet.

››Vill du också bo på ett Hilton hotell i London? Det finns över 30 stycken att välja på. Se hela listan på Hilton Hotell här!