Gömda ställen att besöka i London

I London finns det alltid nya saker att upptäcka

I London finns det alltid nya saker att upptäcka

I London finns det gott om hemliga och gömda ställen att besöka. En del av dem kanske du redan vet om, medan andra är helt nya för dig. Här kommer en del bra ställen att besöka och saker att göra. Om du behöver ett bra hotell så kan du boka det med oss.

Hemliga trädgårdar i London

I London finns det en del gröna oaser att besöka som du kanske inte visste om. Bland annat finns St Dunstan som ligger i öst och är en rofylld plats. Sedan har du Epping Forest, en av de bästa, hemliga ställen i London. Missa inte heller fullskaliga dinosaurier i Crystal Palace Park. Andra trädgårdar att besöka är Battersea Park, Ham House and Gardens, Holland Park och Richmond Park.

Smultronställen London

En del andra trevliga och gömda platser i London är till exempel the William Moris Gallery i Waltham Forest. Där finns även ett ställe med neonljus och mer i God’s Own Junkyard.
Samtida konst finner du på RISE Gallery i Croydon. Därefter kan du testa god mat på Boxpark Croydon.
Om du gillar musik så finns det flera trevliga ställen att ta dig till. Bland annat Wilton’s Music Hall som är väldens äldsta ”grand music hall”. Du har hemliga spelningar på KOKO London och du kan dansa runt till bra musik på Bush Hall.

Ovanliga butiker och affärer

I London finns det även en hel del butiker med lite udda eller ovanligt sortiment. Handla Alice i Underlandet-saker på Alice Trough the Looking Glass. För neon rave accessoarer med mera skla du besöka Cyberdog. Böcker, leksaker och annat som påminner om barndomen finner du på The Moomin Shop. Andra trevliga butiker är Daunt Books, London Beatles Store, Duke of Uke och James Smit & Sons som har sålt paraplyer sedan 1830.

Hemliga barer

Det finns även trevliga barer som du kanske inte sett eller besökt innan. Några av de coolaste barerna är de med tema så som Cahoots, Alcotraz, The Bootlegger och Moonshine Saloon. Missa inte heller att lösa mysterier så väl som goda drinkar på Evans and Peel Detective Agency. Andra trevliga barer är Luggage Room, Lounge Bohemia och Bightjar.

Unika museum

Det finns gott om museer i London. En hel dem av dem unika med för den delen. Missa inte att besöka Sherlock Holmes hem till exempel eller se en gigantisk valross och annat på the Horniman Museum and Gardens. Du har även ett museum om Florence Nightingale och ett om Charles Dickens.

Boka hotell

Utöver det vi redan nämnt så finns det flera andra trevliga, udda, hemliga ställen så väl som attraktioner. En del av dessa saker kan du läsa mer om under våra tidigare nyheter. Där finns det även gott om tips på andra saker att se och göra. Om du har tänkt att stanna ett par dagar i London så är det en god idé att boka hotell. Här hos oss finns det gott om olika alternativ att välja mellan. Du kan söka runt på flera olika sätt. Du kan även kontakta oss om det är så att du behöver hjälp med något eller om du har frågor.

Ham Yard Hotel, Firmdale Hotels  Ham Yard Hotel, Firmdale Hotels
1 Ham Yard, London
Nära Piccadilly Circus

    5 stjärnor
Från 21495 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Café Royal  Hotel Café Royal
68 Regent Street, London
Nära St. James Park

    5 stjärnor
Från 6830 SEK per natt

Boka hotell


London Marriott Hotel County Hall  London Marriott Hotel County Hall
London County Hall, London
Nära London Dungeon

    5 stjärnor
Från 3745 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img