Greenwich+Docklands International Festival

Upptäck saker att göra i Greenwich

Upptäck saker att göra i Greenwich

Mellan den 21 juni och 7 juli är det dags för en av Londons största utomhus-festivaler med olika konstformer. Det är helt gratis att se och det innehåller allt från open air teater, dans, konstinstallationer och musik och det i Greenwich och östra London. Programmet är fullspäckat, så se till att åka till London under denna period. Hotell bokar du så klart med oss!

Höjdpunkter på festivalen

Marvel på Themsens strand kommer att lysas upp av en dramatisk ljusinstallation med mer än 1500 ducor, med Fly by Night mellan 21 och 23 juni.  Den 22 juni kan du vara med och hylla kvinnors rätt att rösta, med en promenad mellan Old Royal Naval College. Runt  Greenwich Peninsula, the Royal Docks och the Emirates Air Line cable cars finns det en mängd olika uppträdanden och det för att markera ”Empire Winrush”. Det sker 22-24 juni. Under ”The Greenwich Fair”, 23-24 juni är det allt från cirkus, dans, live musik, spel, lekar och installationer att upptäcka. Det kommer även att finnas liknande saker på Eltham Unpacked 28-30 juni.  30 juni är det även flera olika dansvisningar. En teaterföreställning, Beautiful Thing kommer att spelas under festivalens final, 3-7 juli.

Mer att göra i juni och juli

Bland våra nyheter hittar du saker att göra i London i juni. I juli månad kommer det även att vara en hel del olika aktiviteter. En del av det som går att se och göra i juni, finns även chans att göra under juli månad. Andra saker att se och göra är bland annat RHS Hampton Court Palace Flower show, tennis på Wimbledon, musikfestivalen British Summer Time Hyde Park och en konstutställning, som heter Art Night. Dessutom en mängd sportevents, som Athletics World Cup, Muller Anniversary Games och världskupp i hockey för kvinnor. I juli är det även som Buckingham Palace slår upp sina dörrar och du kan upptäcka Drottningens residens. Sommarmånaderna är perfekt för att njuta av London. Det är inte ens ett måste att gå på olika events. Det kan vara lika trevligt att sätta sig i en park, njuta av kaffe och kolla på folk.

London har mycket att erbjuda

I London finns det gott om sevärdheter, oavsett om du har varit här förut eller är här för första gången. Dels de stora, ”vanliga” typerna av sevärdheterna, men även en mängd ovanliga. Du kan läsa mer om olika saker att se och göra under våra nyheter. Vi försöker alltid skriva om en massa olika saker, så att alla ska ha nytta av att läsa om det. Vi skriver om nya hotell, nya sevärdheter, nya saker som händer så väl som att vi ibland går igenom gamla favoriter.

Boka hotell

Här på vår sida har vi hotell och andra boendealternativ för olika sorters plånböcker. Om du vill så kan du söka runt efter det som passar just dig och det du ska göra, eller så kan du välja att kontakta oss så hjälper vi dig. Sök via namn, stadsdel, eller hotellkedja. Boka sedan det alternativ just du gillar!

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park  Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
12 Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 2372 SEK per natt

Boka hotell


Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img