De fem bästa hundvänliga hotellen i London

Bästa hotellen i London för hundar
Eftersom allt fler hotell i London öppnar dörrarna för människans bästa vän, har vi nosat fram fem av stadens bästa hotell och B&B där din hund är lika välkommen som du – mitt i hjärtat av London.

Milestone Hotel, W8

Milestone Hotel ligger nära Kensington Palace Gardens, där hertiginnan av Cambridge rastar sin cocker spaniel Lupo. Hotellets ”pampered pet”-paket innehåller en välkomstkorg och en massage för två (människor) på Milestones spa och pälsvård för husdjur. Vid läggdags får hunden en godsak, mineralvatten och en specialdesignad säng. Det finns även hundvakt och hundrastare.

St Pancras Renaissance London Hotel, NW1

På St Pancras Renaissance har man länge tyckt om hundar – flera scener i Disneys Pongo och de 101 dalmatinerna filmades här – och hotellet har nyligen börjat välkomna hundar att stanna över natten. De fyrbenta gästerna välkomnas med en så kallad ”woof box” som innehåller godsaker, pälsvårdsprodukter och ekologiska tuggleksaker.

St. Pancras Renaissance Hotel London  St. Pancras Renaissance Hotel London
Euston Road, London
Nära Russell Square

    5 stjärnor
Från 4207 SEK per natt

Boka hotell


ME London, WC2

Det innovativt designade ME London är ytterligare ett lyxhotell som har blivit hundvänligt. Det är perfekt för mindre husdjur (som väger under fem kilo) som älskar att bli bortskämda. Varje hund får en personlig hundconcierge som skräddarsyr behandlingar, promenader och måltider som garanterat kommer få även den mest kräsna hunden att dregla.
Rum från ca 384 pund per natt, plus 50 pund per hund

Rosewood London Hotel, WC1

Under sina två år har detta eleganta hotell etablerat sig som ett av Londons ledande hotell, tack vare sin fantastiska interiör och sin populära hund Pearl. Gästernas hundar och katter får bo här gratis, så länge de väger mindre än 15 pounds (cirka 6,8 kilo). Medan ägarna kopplar av på hotellets spa kan hundarna mumsa på lyxiga godsaker.

Rosewood London  Rosewood London
252 High Holborn, London
Nära British Museum

    5 stjärnor
Från 6488 SEK per natt

Boka hotell


Russell’s of Clapton, E5

Russell’s of Clapton är ett elegant och hundvänligt B&B som ligger i ett bostadsområde i Hackney och är perfekt för bilskygga hundar och ägare som enkelt kan ta sig in till centrala London. Hundarna Reggie och Dora ligger gärna i soffan, men det finns alltid plats för gästernas hundar, och värden Annette kan rekommendera många lokala restauranger, sevärdheter och promenader längs med den närliggande kanalen.Andra hotell som tillåter husdjur

›› Om inget av hotellen ovan passar dig, så missa inte vår lista med alla hotell i London som tillåter husdjur

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img