Kända kockar med restauranger i London

London har många kända kockar

London har många kända kockar

Det är alltid trevligt att gå ut och äta och i London finns det gott om bra restauranger. Dessutom har de flera restauranger med kända kockar så väl som att det är ställen dit kändisar går för att äta. Så vill du testa en kändiskocks restaurang du med, så kommer här ett gäng med förslag.

Heston Blumenthal

Heston Blumenthal är en känd engelsk kock, som gärna förespråkar att utnyttja naturvetenskaplig förståelse i matlagning. Han är en av föregångarna inom molekylär gastronomi, innan det ens kom att bli ett begrepp. I flera år saknade London en restaurang av denna kock, men det fanns en i Berkshire, ”The fat duck”. Dock under 2011 så kom en restaurang i staden, Dinner, vid Mandarin Oriental Hyde Park hotel in Knightsbridge.

Jamie Oliver

Jamie Oliver, eller den nakna kocken som han även är känd som har över 10 restauranger i London! Bland annat så finns Fifteen, Jamie’s Italian, Recipease, Union Jacks och Barbecoa. Jamie har kommit långt sedan sitt första framträdande i tv. Så passa på att testa minst en av hans restauranger när du ändå är i stan.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay är nog en kock de allra flesta känner till. Han har många program på tv, som Hells Kitchen, The F word och Masterchef så väl som att han har flera restauranger. När Gordon var 34 år gammal fick han med sin restaurang Gordon Ramsay, på Royal Hospital Road i Chelsea, tre Michelinstjärnor, som han har kvar, än idag. En annan restaurang, även den i Chelsea är Foxtrot Oscar. Andra restauranger han står bakom är Petrus, The Savoy Grill, maze and maze Grill och the York & Albany. Samt ett gäng till!

Fler kända kockar

London har fler kända kockar och restauranger. Bland annat finns restauranger som dessa kockar står bakom: Jason Atherton, Angela Hartnett, Fergus Henderson, Raymond Blanc, Michel Roux Jr, Tom Aikens, Atul Kochhar, Ollie Dabbous, Nuno Mendes, Clare Smyth, Hélène Darroze och Antony Worrall Thompson. Så befinner du dig i London för ett par dagar, se till att testa ett par av dessa restauranger.

Ät gott i London

Det finns därmed många möjligheter att äta gott i London. Många tänker att engelsk mat är enkel eller att det bara är fish and chips, men det är bra mycket mer än så! Upptäck en massa god mat på en av alla de restauranger vi tipsar om här eller ge dig ut och hitta egna favoriter.

Boka hotell

En resa till London är aldrig fel, oavsett årstid. Nu är våren snart på gång, så varför inte ta en resa hit? London är extra vacker just under våren! Om du vill ha ett bra boende så finns det en massa bra hotell att välja på. Du kan söka runt här på vår sida efter olika alternativ. Är det så att du undrar över något, så är det bara att kontakta oss. Så svarar vi på dina frågor eller hjälper dig med din bokning.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Camden Lock Hotel  Camden Lock Hotel
89 Chalk Farm Road, London
Nära ZSL London Zoo

    2 stjärnor
Från 806 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell

img