London i oktober 2019

Besök London i oktober

Besök London i oktober

Det är kanske ett litet tag kvar tills det är oktober, men det är en trevlig månad att besöka London på. En del tänker att det bara passar sig att åka hit under sommaren. Så är dock inte fallet. London har en hel del att erbjuda och det året om. I oktober månad händer det en hel del saker. Bland annat firas det en massa som har med mat och dryck att göra samt att det är ju även denna månaden som det är halloween. Så varför inte se till att boka hotell med oss för att komma hit under denna månad.

Vad händer i oktober?

I oktober månad i London så händer det som sagt en hel del. Bland annat så är det London Restaurant Festival. Det är även Frieze London, London Cocktail Week, London Oktoberfest och öppnandet av the National History Museum Ice Rink.
Under denna månad så märks det att hösten är här, inte minst i stadens parker. Det är en massa vackra färger på träden under denna månad. Det är inte fel att ta ett besök i Kew Gardens, Richmond Park eller någon av de andra parkerna som finns.

Matfestivaler

Oktober är en månad som det är en hel del som händer kring mat och dryck. London Restaurant Festival håller på i en hel månad. Här är det möjligt att njuta av god mat, träffa kändiskockar och mycket mer. Dessutom så är det London Cocktail Week, med en massa trevliga events. Missa inte heller att uppleva en äkta oktoberfest med London Oktoberfest. Ett vegetarisk alternativ finns. Det heter Vegtoberfest.

Andra trevliga saker som händer

Det är även en massa andra events som händer och sker i oktober. Det är bland annat BBC Music Introducing LIVE. Det är Frieze London där du kan upptäcka samtida konst. Sen har du även London Literature Festival, Darbar Festival, Chelsea History Festival så väl som en massa mer trevliga händelser.

Halloween i London

I London går det att fira halloween på flera olika sätt. Det finns flera events med tema. Det är familjeaktiviteter, spökerier på museer, spökvandringar i staden och mycket mer. Så se till så att du inte missar denna högtid.

Familjekul

Det är även en massa kul för familjer som sker under denna månad. Bland annat öppnas nu isrinken upp på National History Museum. Utöver det så sker det även olika sorters tävlingar som kan vara kul att titta på.

Boka hotell

För mer kul saker att göra denna månad, eller andra månader, kolla in våra nyheter. Oavsett när du tänker dig att besöka London så hittar du hotellet att bo på här hos oss. Du kan söka fram en massa olika alternativ. Det finns hotell i flera prisklasser så att det ska passa alla sorters plånböcker. Så du kan boka det boende som passar dig allra bäst. Om det är så att du har frågor eller behöver hjälp med din bokning så är det bara att kontakta oss. Så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig med det du behöver.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img