London Wine Week

Testa olika viner under en hel vecka

Testa olika viner under en hel vecka

Nu är det dags för årets ”vinvecka” i London snart igen! Lomdon Wine week hålls mellan den 13 maj fram till den 19 maj. För att delta så behöver du ett digital pass. Detta pass kan du hämta på nätet, gratis och det här. Med detta digitala pass, som du har i telefonen kan du sedan få tillgång till en massa bra saker. Bland annat så ger det dig provsmakning av tre viner, för 6 £, tillgång till de allra bästa ”wine pop-ups” och fester samt fritt inträde till Wine Week Hub på Flat Iron Square.

Lite historia

Wine week startades upp 2014. Det sattes då upp ett camp i Soho, samt pop-up barer på några fler platser i stan. Då erbjöds även vinprovningar på 150 olika ställen i London för för 5£. Det kom då 7000 besökare. Året därpå så valde man att ha sitt ”hem” i Devonshire Square. 2016 introducerade man London Wine Week Banquets. 2017 var sista året på Devonshire då det nu hade växt sig allt större. Nu lanserades The wine edit at Oval Space. 2018 flyttade man till Flat Iron Square, som är samma plats som man håller till på iår.

Barer att besöka under Wine Week

Varje år deltar allt fler barer i denna vecka. De har alla samma erbjudande som du kan få tillgång via ditt digitala pass. På sidan du hämtar detta pass kan du även se alla de barer som finns att besöka.

Andra barer som går att besöka året om

I London finns det gott om barer och pubar som är öppet året om för dig som vill ha ett glas vin, en öl eller andra goda saker att dricka. Det finns flera bra guider på nätet där du kan hitta dem alla. Dessutom finns det smarta stadsvandringar där du kan få gå från pub till pub med en guide och därmed testa på olika ställen.

Events

Det är inte bara att vandra runt och dricka vi man kan göra under denna veckan. Det hålls även en mängd events som det går bra att besöka. Bland annat är det en mini-festival, mat och dryck-events, vin-events, smak-events, pop-ups, öl-events, masterclasses och mycket mer. På deras hemsida kan du läsa mer om vad som händer och sker.

Besök London

London i maj är ett måste att uppleva oavsett om du ska gå på denna vin-vecka. Om du vill veta mer om vad som händer i maj, i London, läs bland våra nyheter. Där hittar du även tips på saker att se och göra förövrigt.

Boka hotell

Om du känner att åka till London över ett par dagar inte vore fel, då är det även bra att se till att ha ett ställe att stanna över på. Det finns många bra hotell att välja på. Här på vår sida kan du söka runt efter olika alternativ. Det går även bra att kontakta oss om det är så att du behöver hjälp eller har frågor att ställa.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img