Smyglansering av nya LondonHotell.com

Prisvärda hotell på LondonHotell.com
Nu har vi äntligen smyglanserat vår nya hotell-sajt LondonHotell.com! Vi hjälper dig alltså nu också att hitta prisvärda, trevliga och snygga hotell i London också! Även här finns givetvis vår uppskattade prisgaranti så du tryggt kan boka utan krångel.

London är en stad för alla, oavsett om du åker på affärsresa, vill ha miljöombyte för en weekend eller vill åka iväg på en vecka med shopping. Det är också både enkelt och relativt billigt att flyga till London.

Du känner igen dig

London Black taxi och röd dubbeldäckar-bussFör dig som är trogen besökare och kund hos oss på HotellStockholm.com eller HotellGöteborg.com sedan tidigare så kommer du känna igen dig väl på LondonHotell.com. Här följer upplägget det tidigare med de allra bästa och mest prisvärda hotellen listade per stadsdel, pris eller baserat på vad de erbjuder, t.ex. barnpassning, badkar eller varför inte pool eller bastu?

London – Europas mest spännande stad?

London är en spännande stad på många sätt. Detta beror delvis på den stora mängden inflyttande människor, stort utbud av allt du kan tänka dig. London är som bekant en av Europas allra största städer sett till befolkningsmängd.

Med sina dryga 8 miljoner invånare bor det nästan lika många i London som i hela Sverige. I Europa är det endast Moskva som har fler invånare (drygt 12 miljoner) än vad London har. Detta kan jämföras med vår egna huvudstad, där Stockholms kommun bara har drygt 900 tusen invånare. London är verkligen Europas egna New York, men på ett Europeiskt sätt.

Hur hittar man rätt hotell?

Hotell i Canary Wharf i östra LondonI London finns faktiskt tusentals olika boenden, i alla dess former. Vi erbjuder här på London Hotell över 1000 hotell, hostels eller bed and breakfast (typ vandrarhem).

För att göra det så enkelt som möjligt ger vi dig tips och råd kring vad du bör tänka på. Har du preferens på att bo centralt med en någorlunda resebudget så är t.ex. Piccadilly ett ypperligt alternativ.

Föredrar du att lägga pengarna på shopping istället för gångavstånd till alla sevärdheter eller shoppingdistrikt, men ändå vill bo på ett bra hotell, så kan du titta närmare på Canary Wharf/Docklands i östra delarna av London som ändå har stort utbud av hotell samt bra kommunikation via tunnelbana och buss till hela London.

Varmt välkommen till LondonHotell.com

London Hotell receptionVälkommen att utforska London och LondonHotell.com redan idag. Varför inte börja planera för din julsemester redan nu?

Med tanke på hur populärt London är som resmål, inte bara för oss Skandinavier och Européer utan också för resten av världen, med mycket turister från bl.a. Asien och USA så gäller det att planera lite i förväg.

››Vi hjälper dig på traven att hitta rätt bland alla hotell!