Magiska platser i London att besöka

Missa inte Leadenhall Market

Missa inte Leadenhall Market

London är en fantastisk plats och för alla som är fan av Harry Potter så är det nog inte konstigt att man förknippar staden med magi på flera olika sätt. Det finns en mängd magiska, förtrollande platser i staden, som nu inte alla har med Harry Potter att göra, men platserna i sig kan få dig att tro på att magi verkligen finns.

Besök magiska platser i London

Leadenhall Market är en plats du måste besöka. Den ligger inbäddad i Londons kommersiella distrikt och är en av Londons äldsta marknader. Denna saluplats har legat här ända sedan 1300-talet men som den ser ut nu, i viktoriansk stil, så byggdes den 1881. Delar av denna marknad har varit m. ed i filmerna om Harry Potter dör övrigt och då som delar av Diagon Alley. Marknaden har vacker arkitektur, men du kan även smaka på en massa goda saker samt handla en massa gott att äta och dricka.

Den allra mest magiska utsikten man kan få över London är på The View from The Shard. The Shard är Västeuropas hösta byggnad. Man tar sig upp 68 våningar och där får man en helt fantastisk utsikt i 360 grader! En annan magisk utsikt kan man få på Sky Garden, som ligger 155 meter upp.

Om du vill hitta en hemlig oas i Covent Garden, då ska du besöka Neal’s Yard. Genom två gränder som leder dig in på gården så kommer du att komma fram till en helt fantastisk trädgård. Runt om finns det caféer, butiker och mycket mer. När du ändå är här, missa inte Mr. Fogg’s Tavern i Covent Garden.  På denna krog är det helt magiskt och du får se en massa viktorianska artefakter från den brittiska äventyraren med samma namn, Mr Phileas J. Fogg. Samtidigt kan du äta något gott!

Ett annat måste i London är marknader och då framför allt Camden Market. Här finns det en massa butiker och roligt att se. Besök alla second hand-butikerna och lokala hantverksstånden, det är där du kan göra unika fynd! Här finns över tusen butiker, torg, barer och caféer.

Sen är det inte fel att bara bege dig ut på egen hand. Vandra runt och se om du råkar på egna smultronställen eller magiska platser i denna stad. Du kommer förvånas över vad man kan råka på, genom att bara vandra på platser man inte varit innan.

Boka hotell

Du som vill se dessa magiska platser eller bara besöka London för ett par dagar. Se till att boka ett boende som passar dig och dina behov. Här på vår sida hittar du en massa olika hotell. Det finns hotell som passa alla sorters människor. Är det ett lyxigare alternativ som lockar eller är det mer ett budgethotell som är din grej? Det är bara att söka runt eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig. Vi kan svara på dina frågor eller hjälpa dig med din bokning.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Hotel 82 London  Hotel 82 London
82 Gloucester Place, London
Nära Madame Tussauds vaxmuseum

    3 stjärnor
Från 1639 SEK per natt

Boka hotell


London Hilton on Park Lane  London Hilton on Park Lane
22 Park Lane, London
Nära Buckingham Palace

    5 stjärnor
Från 4883 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img