Mer saker att göra i London under juni månad

London i juni är magiskt

London i juni är magiskt

Juni i London är ändå en magisk månad. Sommaren är i stort sett här, solen är uppe längre och det har börjat grönska lite varstans. Sedan är det även nu det är dags för en mängd events, det är musikfestivaler och mycket mer att se och göra!

Events i juni

Bland våra nyheter så hittar du en del som vi redan skrivit om vad som händer i London under juni månad. Men det är inte allt. Du har även en massa andra saker. Bland annat så sänds det filmer, på en flodbåt som går på Themsen. Flera klassiska filmer som Hajen, Dirty Dancing och flera till. I Covent Garden är det balett och föreställningen Svansjön. Det mellan 5 juni och 21 juni. Den 6 juni är det Unamplifire Festival, i Deptford, med en massa folkmusik.

Du som känner dig äventyrlig, du kan testa Zip Now London. Det är en linbana på 225 meter, som du så att säga glider nerför på helt egen hand! 30 juni till 1 juli kan du besöka The Shard, som har ”Silent Disco”. Du får se den fantastiska utsikten, med ett par hörlurar på dig där du kan höra tre olika DJ:s battla mot varandra. På Brunel museums tak, så kan du gå på Midnight Apothecary. Smaka på botaniska drinkar, rosta marshmallows och ät street food!

Det är även en del teaterföreställningar, som Peter Pan, mellan 5 juni och 15 juni och The Great Gatsby mellan 6 juni och 29 juli. Sedan så klart en massa fler föreställningar.

En annan sak i juni är Silent Disco fast på London Akvarium. Samma som på The Shard, men med annan vy!

Utöver alla dessa events, så finns det även en mängd annat att se och göra. Det är konserter, festivaler, teater, öppna trädgårdar, bio, musikaler, utställningar, konst, events på London Zoo och en massa mer. Åker du till London i juni så finns det alltid något att se och göra. Du hittar en massa mer bra förslag under våra nyheter.

Boka ditt boende

Här på vår sida har vi hotell för alla smaker och alla plånböcker. Du kan söka runt på vår sida och det via namn på hotell, via stadsdel eller via vad det är för hotellkedja. Du kan bo nära det du ska se och göra eller i ett av Londons yttre områden om du föredrar det. Om du vill ha hjälp med din bokning eller bara har frågor, så är du välkommen att kontakta oss.

DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London  DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London
7 Pepys Street, London
Nära Tower of London

    4 stjärnor
Från 1992 SEK per natt

Boka hotell


Thistle Trafalgar Square Hotel  Thistle Trafalgar Square Hotel
Whitcomb Street, London
Nära Big Ben

    4 stjärnor
Från 3426 SEK per natt

Boka hotell