Njut av alla hjärtans dag i London

Njut av romantik i London

Njut av romantik i London

Alla hjärtans dag, den kan man fira oavsett om man är ett par eller om man är singel. Det har visat sig att många par gärna åker till Budapest eller Malaga, medan singlarna satsar på London. Dock passar London för alla! London ligger faktiskt först på en topp tio lista vart svenska par väl som var svenska singlar helst åker!

Många romantiska hotell

För er som är ett par och väljer att åka hit över alla hjärtans dag så finns det många romantiska hotell att välja mellan. Bland annat dessa:

Hotell Le Meridien Piccadilly

Femstjärnigt hotell som har en romantisk fasad, en härlig spaavdelning samt pool. Ligger mitt på Picadilly och det är nära till teatrar och sevärdheter.

Corus Hotel Hyde Park

Fyrstjärnigt hotell placerad bredvid Kensington Gardens och Hyde Park. Hotellet har två olika restauranger, en hotellbar och ett café.

Corinthia Hotel London

Femstjärnigt hotell med gångavstånd till sevärdheter så som Benjamin Franklin House, Trafalgar Square och Nelson’s Column. Hotellet har en bar, lounge, restaurang, inomhuspool och et fullständigt spa.

Romantik i London

Det finns massor av saker att göra för att njuta av alla hjärtans dag på ett romantiskt sätt i London. Varför inte ta en promenad längs Themsen om det är vackert väder? Gå längs med den södra sidan, börja vid Albert Bridge vid Battersea Park och avsluta den vid Tower Bridge. Det är cirka 1 mils promenad och under dessa 10 km får ni se flera av Londons sevärdheter så som Westminster, Big Ben, St Pauls-katedralen och Tower of London.

En annan romantisk sak är att testa ett riktigt lyxigt afternoon tea. Det finns runt ett tjugotal hotell som erbjuder detta. Den mest exklusiva får ni på The Ritz.

Det är inte heller fel att boka bord på en restaurang och äta en måltid tillsammans. Det finns flera romantiska restauranger och välja mellan.

Ett av dessa är Restaurant Gordon Ramsay i Chelsea. Detta är en av de mest heta franska restaurangerna i London där du, förutom en à la carté-meny, kan välja en mer lyxig variant. Inredningen i sig är sparsam, vit, elegant och romantisk.

Adress: 68 Royal Hospital Road

En annan är Dinner by Heston Blumenthal i Knightsbridge. Restaurangen Dinner ligger i hotellet Mandarin Oriental Hyde Park Hotel. Menyn är inspirerad av historisk och brittisk kokkonst. Restaurangen erbjuder dessutom en fantastisk utsikt över Hyde Park.

Adress: 66 Knightsbridge

Så passa på att göra något riktigt romantiskt tillsammans nu när det är alla hjärtans dag. Det är ni väl värda!

Boka hotell med oss

Om du vill ta med din käresta till London, så varför inte boka ett hotell med oss redan nu och överraska henne eller honom? Här på vår sida finns det flera bra alternativ när det kommer till boende. Det finns flera bra hotell som kan anses vara “romantiska”. Sedan blir det även vad du gör det till. Överraska med blommor, champagne och choklad på rummet kanske? Du kan söka runt efter bra hotell här på vår sida, eller kontakta oss så hjälper vi dig.

 

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img