Njut av hösten i Londons parker

Regent Park är en av alla parker i London

Regent Park är en av alla parker i London

Många tänker att de parker som finns i London, de ska man se under våren och sommaren. Visst är det fantastiskt båda dessa årstider, men hösten i sig är inte fel den heller. Det är nu man ser alla färgskiftningar i trädens löv och det är en mysig känsla. Det finns många olika parker i London att besöka och det året om!

St James’s Park & Green Park

St James’s Park är den äldsta så kallade ”Royal Park” i London. Denna park är omgiven av tre palats, som är Westminster, St James Palace och Buckingham Palace. Green Park så att säga går in i St James’s Park så att de båda blir till en enhet. Parken har öppet från 05:00-00:00 och det året om. Många anser att St James’s Park är den mest natursköna av alla kungliga parker som finns. I parken finns det en sjö, med många fåglar att beskåda.

Hyde Park & Kensington Gardens

Hyde Park och Kensington Gardens är två andra kungliga parker och även dessa båda går samman som om det vore en enda, även om det faktiskt är två, med olika namn. Dock skriver vi här som om det är en ena. Östra delen av parken är et en mer öppen yta med mycket gräs och här är det många som roar sig med fotboll och andra lekar. Nordöstra hörnet har det så kallade Speaker’s Corner, där vem som vill får tala på söndagar om vad de vill. Det finns även en stor sjö genom hela parken. Nordvästra hörnet av Kensington finns prinsessan Dianas minnesplats. Hyde Park blir för övrigt till ett Winter Wonderland under vintern!

Regents Park & Primrose Hill

Regents Park och Primrose Hill är även de kungliga parker och den förstnämnda var den park som Henry VIII använde som jaktmark en gång i tiden. Denna park är nog den minst turister väljer att besöka, men det finns mycket här att se och göra. Det finns flera fina trädgårdar, stora ytor att leka eller spela bollspel på samt att det även finns mängder av fåglar här. Primrose Hill har även en bra utsiktsplats. Missa inte heller att det vid den norra gränsen av Regents Park är där London Zoo ligger.

Boka hotell

Det är hur mysigt som helst att uppleva London under hösten. Så se till att du bokar en resa hit snart. Du behöver då så klart ett bra boende och det kan du hitta här hos oss. Vi har hotell för alla smaker och plånböcker. En del föredrar att ha ett lite lyxigare boende, andra tycker det räcker med det billigaste. Du är den som avgör hur ditt boende ska se ut och vara. Det är bara att söka runt på vår sida men det går även bra att kontakta oss om du behöver hjälp. Vi gör vårt bästa för att assistera dig med det du behöver hjälp med.

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park  Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
12 Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 2372 SEK per natt

Boka hotell


London Hilton on Park Lane  London Hilton on Park Lane
22 Park Lane, London
Nära Buckingham Palace

    5 stjärnor
Från 4883 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img