Njut av London i november

Natural History Museum Ice Rink

Natural History Museum Ice Rink

Många tänker att London, det är en stad att åka till under sommaren. Men det är faktiskt så att London, det har något att erbjuda under alla årstider. Nu är hösten här, men snart kommer även vintern. I november är det en hel del saker som är trevliga att göra i denna stad. Det är hur mysigt som helst att besöka en av alla pubar till exempel, med sprakande brasor och live musik.

Saker att göra i november

November i London innebär Bonfire Night till exempel. Det är en kväll med massor av häftiga fyrverkerier men även lasershow, musik och mycket mer. Bonfire Night är i år i början av november. Huvudsakliga fyrverkerishowen sker den 5 november, men det händer massa kul både före och efter. Bonfire Night även känd som Guy Fawkes Night är för att markera årsdagen av det som hände 1605.

November innebär även London jazz festival, Hyde Park’s Winter Wonderland, South Bank Wintertime, Hogwarts in the Snow, Christmas at Kew samt att det inte dröjer länge förrän London fylls med juldekorationer och juleljus!

Höjdpunkter är bland annat att besöka Hogwarts in the Snow, då de förvandlar hela studion till ett julfirande på Hogwarts. En annan höjdpunkt är att du från november kan åka skridskor vid Somerset House. Det kan du även göra på Natural History Museum Ice Rink!

Dessutom poppar det upp en massa marknader nu under denna årstid, så att du kan börja shoppa dina julklappar om du vill.
En del tänker att november är en månad som är grå och trist, men det måste inte vara så. Allt beror ju på vad du väljer att göra med. London passar bra att besöka året om, oavsett väder. Det eftersom att man kan vara både ute och inne, beroende på. Det är inte fel att upptäcka London under alla årstiderna. Det gäller våga testa helt enkelt och inte bara resa då det är vår eller sommar!

Njut av London året om

London har mycket att erbjuda alla årstider och du som vill veta mer om vad det finns för sevärdheter, aktiviteter och annat att göra, du ska kolla in våra nyheter. Vi uppdaterar varje vecka med saker att göra, saker att se och nyheter som har hänt i denna stad. Så missa inte att läsa här varje vecka!

Boka ditt boende

Det som är så bra med London är att här finns det hotell och andra boenden för alla smaker och för alla sorters plånböcker. Det innebär att du kan hitta allt från lyxiga hotell med spa, till lite enklare alternativ om du hellre lägger pengar på din vistelse. Här på vår sida kan du söka efter hotell via olika parametrar. Det så att du ska kunna hitta det perfekta alternativet för ditt boende. Du kan även välja att kontakta oss om det är så att du har några frågor eller om du har behov av att få hjälp med att boka.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Holiday Inn Slough - Windsor  Holiday Inn Slough - Windsor
1 Church Street, Slough
Nära Windsor Castle

    3 stjärnor
Från 748 SEK per natt

Boka hotell


Windsor Guest House  Windsor Guest House
452a St. Leonards Road, Windsor
Nära Legoland Windsor

    3 stjärnor
Från 1019 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img