Njut av London i september

Besök London i september

Besök London i september

Nu går vi mot hösten och det med stormsteg, snart är det september, men det hindrar inte att man tar en weekend i London. Denna stad är mycket vacker under hösten, samt att det händer även en hel del saker som man kan gå på eller delta i. Det är allt från festivaler till sensommarevents.

Vad händer i London under september månad?

Sista veckorna av sommar, och början av hösten så finns det en del saker i London att göra. Bland annat så sker en månad lång festival, för att fira Themsen. Det är Totally Thames och detta sker 1-30 september och under festivalen så kommer det att vara stora installationer, konserter, historievandringar och mycket mer.

Något mer som sker under denna månad är så kallade pop ups med designprojekt av olika slag. Det under det som heter London Design Festival. Det är en mängd utställningar, installationer, workshops och mycket mer och det mellan 15-23 september.

En annan festival är Pearly Kings and Queens Harvest Festival den 16 september och det är en festival som hedrar det gamla London.

Senaste modet och trender kan du få bra koll på om du väljer att besöka London Fashion Week Festival mellan 20-23 september.

Andra saker att göra under september månad i London är den stora finalen av BBC Proms, den 8 september, eller varför inte passa på att besöka Buckingham Palace, då det är sista chansen innan de stänger för säsongen. I september är det även de sista dagarna på Underbelly Festival samt att det går att kolla bio utomhus fram till 6 oktober.

Sen är detta en månad som är perfekt att bara promenera runt och njuta av den sista värmen, innan hösten kommer över oss. Passa på att hitta egna smultronställen genom att ta promenader på platser du inte besökt innan.

London har mycket att erbjuda

Självklart har du alla andra sevärdheter i London med att njuta av. Många av dem går att besöka året om. Det kanske är din första tur till London, då är det ju nästan ett måste att se vissa saker av dem. Även du som är en van London-resenär kanske vill återse dem. Under våra nyheter hittar du även en massa andra events, aktiviteter och mycket mer! Vi skriver varje vecka om vad som händer och sker i denna stad. Därför är det bra att kika in där, lite då och då.

Boka hotell

Oavsett vad det är du har tänkt att göra och se i London är det inte fel att ha ett bra boende. Här på vår sida hittar du en massa olika hotell att välja mellan. Vi har hotell i en mängd olika prisklasser. Det gör att det finns alternativ som passar alla, oavsett vad det är du är ute efter när det kommer till boende. Du kan enkelt söka fram flera olika alternativ. Det går även bra att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med din bokning.

Hilton Garden Inn London Heathrow Airport  Hilton Garden Inn London Heathrow Airport
Eastern Perimeter Rd, Hounslow
I Hounslow (Hillingdon)

    4 stjärnor
Från 874 SEK per natt

Boka hotell


Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

    5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img