Njut av London under augusti månad

Kom till London i augusti

Kom till London i augusti

I augusti händer det en hel del i London. Då det är en av de bästa sommarmånaderna så är det flera aktiviteter utomhus som gäller. Bland annat så är det Notting Hill Carnival, Film4 Summer Screen och Prudential RideLondon. Många aktiviteter under denna månad är familjevänliga.Det händer en del vid Londons stora sevärdheter som är anpassade just för familjer. Sedan är det även dags för fotbollssäsongen denna månad. Så varför inte ta och boka in dig för ett par dagar i London under augusti månad?

Ha en skön sommar

Njut av sköna sommarkvällar på Londons ”open air cinemas” så som Rooftop Film Club eller en av stadens allra största utomhusbiografer, Film4 Summer Screen på Somerset House.
Buckingham Palace öppnar under denna månad upp det magnifika ”state rooms” för besökare. Det är guidade turer samt särskilda utställningar. Nu är drottningen inte här, utan iväg på sin semester.
Europas största gatufestival, the Notting Hill Carnival kommer till västra London. Det med en stor karibisk fest. Häng med över en miljon människor på en festival som sträcker sig över tre dagar. Det är parader, musik och dans.
Missa inte att ta en kvällspromenad och titta på det belysta Kew Gardens under Chihuly Nights.

Festivaler

Augusti bjuder även på en hel del festivaler i London. Det är bland annat BBC Proms classical music festival på Royal Albert Hall. Missa inte heller the Underbelly Festival eller London Craft Beer Festival. Dessutom hålls en trevlig festival med bakverk och det på London Dessert Festival.

Events

En del events under denna månad är bland annat en kväll med Abba-tema. Då i form av kul med Mamma Mia! The Party, komplett med medelhavsmat och dans.
Fira asiatisk kultur i form av Zee London Mela. Här är det mat, musik och gatuteater.
Du kan även uppleva en fajt mellan riddare på Legendary Joust på Eltham Palace and Gardens.
Sen är det även en hel del sportevents. Det är the Longines Global Champions Tour, som är en hästtävling. Sedan är det även rugby och en cykelfestival.
Sen finns det så klart en hel del andra events att ta del av när du är här.

Njut av London

Sedan har London även en hel del annat att erbjuda i augusti månad. Sommaren är en perfekt tid att bege sig hit. Om du vill hitta saker att göra eller se, kolla då in våra tidigare nyheter. Där skriver vi om det mesta som händer och sker i London. Det både inom events, sevärdheter och mycket mer.

Boka hotell

Om du känner att du vill åka hit i augusti, se då till att du hittar det perfekta boendet just för dig. Här hos oss finns det en mängd bra alternativ att välja mellan. Det finns allt från lyxigare alternativ till budgetboenden att boka in dig på. Du hittar hotell mitt i centrala London så väl som det finns alternativ en bit utanför. Det är bara att söka runt efter vad du tycker passar dig. Om du inte hittar det du söker eller behöver hjälp, då är det bara att kontakta oss.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img