Njut av våren i London

Njut av våren i London

Njut av våren i London

Även om vi bara är i början av mars nu, så är våren bara runt hörnet. Det är inte fel att planera in en resa till London för att uppleva våren där. Ett förslag är att åka i april, då det händer en hel del i denna stad. Bland annat så är det ju påsk, samt att det även är events som London Marathon, Feast of St George och the Sikh festival of Vaisakhi. Sen så är det även drottningens ”riktiga” födelsedag, den 21 april, även om det officiella datumet är i juni.

Nu är det vår i luften

I april kan man verkligen känna att det är vår i luften. Passa på att besöka London Wetland Centre eller vilken som helst av Londons alla stadsgårdar, zoo eller naturreservat. För nu kommer söta små ankungar, kycklingar och en massa andra söta små djurbebisar! En annan mysig sak är att ta en båttur på Themsen om det är en solig dag.

Under 2019 så är påsken i april. Det mellan 19-22 april. I London har många attraktioner även speciella aktiviteter för hela familjen, så som ägg-jakt och interaktiva utställningar. Det kommer även vara afternoon tea med påsktema och passa även på att köpa god choklad i en av alla chokladbutiker som finns i London.

I april är det även dags för den årliga Underbelly Festival. Det är cirkus, teater, cabaret, musik och shower. I år är det elfte året som denna festival hålls.

Andra events under april månad är London Games Festival, där du kan testa olika spel. Feast of St George med en massa live musik, mat, aktiviteter och mycket mer. Det är även under april som det sker en del i sportens värld. Bland annat är det den årliga båttävlingen, Oxford and Cambridge Boat Races. Det är även London Marathon.

Så varför inte passa på att njuta av London och våren i april? Det finns utöver dessa aktiviteter även andra saker att göra så väl som att det finns en massa sevärdheter att kolla in! Om du vill hitta nya saker att göra eller få bra tips på grejer, läs då under våra nyheter. Där skriver vi varje vecka om nya saker, events, sevärdheter och mycket mer. Det gör att du kan hitta saker du inte visste fanns eller som du glömt bort.

Boka hotell

I London finns det många boendealternativ att välja mellan. Här på vår sida är det enkelt att söka fram olika sorters hotell. Det finns något för alla. Det går att söka hotell på flera olika sätt, via namn, stadsdel eller hotelltyp bland annat. London har många trevliga stadsdelar med bra hotell att välja. Det är upp til dig vart i staden du känner det passar bäst att bo. Om det är så att du behöver hjälp eller har en fråga du vill ställa om något av hotellen eller bokning, då går det bra att kontakta oss.

Best Western Mornington Hotel London Hyde Park  Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
12 Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 2372 SEK per natt

Boka hotell


Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img