Nya saker på gång i London

Fler eldrivna taxibilar räknas komma

Fler eldrivna taxibilar räknas komma

Det händer ju då och då att det byggs nytt i London. Det finns idag flera olika saker som är på gång i denna stad. En del av dessa saker tar vi upp här. Även om de inte är färdiga än, så är det inte fel att ändå boka ett hotell och stanna över i London ett par dagar. Det finns mycket annat att se och göra. Hotellet, det bokar du med oss!
Högst upp på en byggnad, med en 360 graders utsikt över centrala London, där planeras en infinity pool som ska vara den första av sitt slag.

Cool pool planeras

I toppen av ett 55-våningshus kan äventyrliga besökare snart välja att simma i en infinity pool. Det i alla fall enligt CNN. Det är Compass pools som har avslöjat designen för den spektakulära byggnaden vid namn ”Infinity London”.
Det är en pool med en genomskinlig botten. Det ska gå att vara inne i huset och titta upp på de som simmar i den. Planerna för bygget är på gång. Om allt går som det är tänkt så ska byggandet vara igång år 2020. Designers som jobbar med detta säger att detta koncept är de först i välden med. Det finns ingen annan som har byggt en infinity pool på en takterass med 360 graders utsikt.
Under poolen så ska det även byggas ett hotell med 5 stjärnor. Själva poolen ska byggas av gjuten akryl med genomskinliga sidor och genomskinlig botten så att besökare i huset kan kika upp på simmarna. Runt poolen ska det inte finnas någon trappa att ta sig ner via, utan en spiraltrappa som reser sig upp genom vattnet ska vara enda vägen att ta sig till och från poolen.

Chelsea får nya arena 2020

Chelsea spelar sina hemmamatcher på Stamford Bridge, som tar in strax under 42 000 åskådare och de brukar ha nästintill fullsatt på sina matcher. Nu har man dock börjat bygga en större och bättre arena. Nya arenan skall ligga på exakt samma plats som den gamla och ta in 60 000 åskådare. Beräknad byggtid är tre år och under denna period kommer de spela sina hemmamatcher på Wembley stadium. Premiär i nya arenan är till säsongsstarten i augusti 2020.

Fler taxi med el på gång

I början av 2018 införde London nya regler som bland annat innebär att alla nya taxibilar måste kunna drivas utan utsläpp från avgaser, termen som används är “zero-emission capable”. Det kom då runt 40 batteridrivna taxibilar med licens. Man vill dock att de ska öka och har som mål att det ska finnas 9000 eldrivna taxibilar till 2020, något som skulle minska taxiverksamhetens bidrag till stadens dåliga luft med hela 45 procent.

Boka hotell

Oavsett vad det är du vill se eller göra i London, så krävs det minst ett par dagars vistelse. För att göra den så bra som möjligt så är det inte fel att välja ett bra hotell att bo på. Vi har på vår sida samlat en hel del olika sorters hotell. Du kan söka runt efter dem på flera olika sätt eller kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img