Påsk i London 2022

Åk till London över påsk

Åk till London över påsk

Snart är det påsk och varför inte njuta av den i London? Under april och påsken så händer det en hel del aktiviteter du och din familj kan ta del av! Vi listar intressanta aktiviteter och händelser nedan!

Familjeattraktioner och aktiviteter i London

En sak ni kan göra, det är att köpa ett så kallat sightseeingpass, som ger er inträde och tillgång till en mängd olika aktiviteter och sevärdheter. Läs mer här om detta pass.

Det finns en mängd speciella aktiviteter för barn runt påsk på kungliga palats, museer och ikoniska landmärken att ta del av. Sedan kan ni även gå bakom kulisserna på Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter.

Fler saker att göra är att kolla in The View from The Shard och ta del av roliga påsk-familjeaktiviteter medan du njuter av magnifik utsikt.

En annan spännande sak att testa är Cutty Sark Rig Climb Experience: Klättra upp i de berömda masterna på det ikoniska skeppet för första gången sedan det anlände till Greenwich 1954.

Ni har även SEA LIFE London. Upptäck mer än 400 arter av havsliv inklusive hajar, maneter och sjöhästar.

Påskshower i London

Det är en hel del olika shower, musikaler och teaterföreställningar i påsk med:

 • Unna barnen en av Londons magiska barnvänliga shower: Se Harry Potter and the Cursed Child eller Wicked.
 • Upptäck prisbelönta Disney-musikaler i påsk: Sjung med till familjens favoriter Lejonkungen, Mary Poppins och Frozen.
 • Boka biljetter till några av Londons mest populära shower: From Matilda the Musical till Back to the Future.
 • Ta med familjen för att se en succémusikal från West End: från hjärtvärmande anpassningar till roliga London-shower som du måste se.
 • Missa inte Doctor Who: Time Fracture at Immersive LDN: Gå in i Doctor Whos värld och rädda världen från utomjordingar i påsk. Till 17 april
 • Gå till Leicester Square Theatre för att se Amazing Bubble Man: Sprängas av spänning medan du njuter av fascinerande magi med bubblor. 16-18 april

Gå på påskäggs-jakt

 • Hitta gömda stigar och godsaker med ägg på Kidzania: Njut av roliga påskaktiviteter i den underbara ministaden. 4-18 april
 • Se den Very Hungry Caterpillar förvandlas till en vacker fjäril vid Kew Gardens: Följ en förtjusande stig baserad på Eric Carles mycket älskade bok 2-18 april
 • Följ Easter Duck Trail vid London Wetland Centre: Hitta ljusgula ankor gömda runt våtmarkerna. Hur många kan du se? 2-18 april
 • Upptäck gömda ädelstenar i London med en BucketRace-påskjakt på Golden Square: Gör roliga uppgifter i en skattjakt runt London. 16 april

Påskens öppettider och transporter i London

Långfredagen och annandag påsk är båda helgdagar. Vanligtvis är de flesta attraktioner öppna över påskhelgen, men du rekommenderas att kolla med enskilda platser i förväg speciellt för att hitta vad som är öppet på påskdagen i London.

Kollektivtrafiken, inklusive Londons tunnelbana, kan minskas mellan långfredagen och annandag påsk. Om du bor i London, planera din resa i förväg på TfL-webbplatsen och cykla eller gå där det är möjligt.

Boka hotell

Om du ska åka till London över påsk, se då till att boka ett boende med oss. Sök runt på vår sida efter lämpliga hotell. Du kan även kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

  4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Mondrian London  Mondrian London
20 Upper Ground, London
Nära Saint Paul's Cathedral

  5 stjärnor
Från 2113 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img