Saker att göra i London när det är dåligt väder

I London finns det alltid något att göra oavsett väder!

I London finns det alltid något att göra oavsett väder!

När det är vinter, eller lite sämre väder i London, så kan det vara läge att göra saker, där du inte är beroende av vad det är för väder. Här får du lite bra tips på saker att göra.

London är ju verkligen vacker att promenera runt i, men är vädret sämre, passa på att ta tunnelbanan dit du ska. Det tar dig inte bara dit du ska, utan det ger dig även en insyn i hur Londonborna själva har det.

Ett annat tips som nästan är ett måste när du är i London, är att gå på en musikal. Det passar därför utmärkt att göra om det är kallt ute eller om det regnar. Det går ständigt en mängd olika musikaler att se i London.

Oavsett hur dåligt väder det än är, se till att besöka Borough Market. Denna marknad är utomhus, men det är så värt att se den och uppleva den.

Om du älskar böcker och vill undvika kylan, besök Foyles bokhandel. Här har du flera våningar med mängder av böcker.

Sedan är London så klart perfekt att shoppa i, det finns många butiker att stanna till och vara hos i flera timmar!

Nåt som är mysigt att göra, oavsett väder är att njuta av en god brunch. Särskilt mysigt är det ändå om det är kallt och snöar ute. Det finns många bra ställen i London där du kan njuta av en god brunch.

London har även ett gäng museer, som är trevliga att besöka och det passar ju särskilt bra att gå på dessa när det ändå inte är väder för att vara ute allt för länge. Kikar du bland våra tidigare nyheter, så hittar du flera av dessa museer.

Gå på spa är även det perfekt att göra, när det är kyligt ute. Det finns flera så kallade dagspa att besöka över dagen och få olika behandlingar på. Det finns även hotell med spa, om du vill stanna över flera dagar.

Det är inte heller fel att mysa på ett café när det är dåligt väder. Det med en stor kanna te, och något gott att äta. Eller kanske gå och njuta av afternoon tea. Det finns många ställen som serverar just detta.

Läs våra nyheter

Under våra nyheter så finns det mer saker att göra. Det både när det är bra väder och dåligt väder. Varje vecka så uppdaterar vi med saker som händer och sker i London. Du kan få en massa bra tips helt enkelt på vad du ska ta och hitta på.

Boka boende med oss

Här hos oss hittar du dels hotell med spa, men även andra varianter av boende. Du kan söka runt bland våra olika sidor, via namnet på hotellet, eller via stadsdelar. Du kan så klart även kontakta oss och få svar på dina frågor eller hjälp med att boka ditt boende.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img