Saker du inte får missa i London under juli 2022

Upptäck London i juli månad

Upptäck London i juli månad

Juli månad är inte långt borta. Denna månad är oftast den varmaste i London och det finns även en hel del aktiviteter du kan ägna dig åt. Vi tänkte vi ska ta upp en del av det som händer under denna månad.

Roliga aktiviteter

Från och med den 22 juli, går det åter igen att besöka Buckingham Palace. Var med och fira drottningens platinajubileumsår vid den årliga sommaröppningen. Se bara till att boka ditt besök i förväg.

Missa inte invigningen av Professor Sprout’s Greenhouse på Warner Bros. Studioturné – The Making of Harry Potter: Se Mandrakes(alrunor) och magiska varelser komma till liv!

Gå till ZSL London Zoo efter stängning: Tillbringa en sommarkväll endast för vuxna med att utforska djurparken, där du kan njuta av popup-barer, gatumat, djurturer och mer. Torsdagar och fredagar fram till 22 juli

Fira huvudstadens HBT+-gemenskap med Pride in London-festivalen: Se den berömda Pride in London-paraden genom centrala London och njut av gratis föreställningar på Trafalgar Square. Till 2 juli

Se tennis i världsklass vid Wimbledon Lawn Tennis Championships: Om du inte har köpt dig en biljett, så kan du följa händelserna på popup-skärmar över hela huvudstaden. Till 10 juli

Förundras över vackra trädgårdar och blomsterutställningar på RHS Hampton Court Palace Garden Festival: Fördjupa dig i livfulla sommarblommor på den största årliga blomstermässan i världen. 4–9 jul

Heja på ditt favoritlag vid UEFA Women’s Euro 2022 på Londons Wembley Stadium: Se 16 nationer tävla om att bli korade till mästarna i europeisk fotboll. 6–31 jul

Bli överlycklig av London E Prix 2022 på ExCel London och Royal Docklands: Se spektakulära helelektriska racing när ABB FIA Formula E World Championship kommer till London. 30–31 juli

Åk till Mayfair för Summer in the Square: Njut av ett firande av wellness, musik och underhållning på Grosvenor Square. 21–31 juli

Vad kan jag göra utomhus i juli?

Under juli månad är det ju trevligt att gå på aktiviteter och sevärdheter som finns ute. En sak du kan göra är att vandra bland blommorna på Superbloom i Tower of London: Kliv in i ett hav av livfulla blommor för att fira drottningens platinajubileum.

Segla förbi Londons landmärken på en topptur på Themsen: Kombinera cruising med en toppattraktion, åk med Uber Boat vid Thames Clippers River Roamer till North Greenwich-piren innan du svävar ovanför London med en linbana från Emirates Air Line.

Nå nya höjder Up at The O2: Skapa minnen i sommar när du klättrar upp på det berömda tälttaket på Londons främsta nöjesställe.

Ta en picknickkorg och njut av solskenet på Londons främsta picknickställen: Tillbringa sommardagarna med att njuta av en naturskön utsikt.

Sök efter hemliga platser och episka vyer på allmänningar och hedar runt London: Hitta pittoreska grönområden för att koppla av och varva ner.

Ströva omkring i några av stadens bästa parker: Upptäck den cykelvänliga Hyde Park, den vilda djurrika Richmond Park eller vackra St James’s Park.

Simma, svettas och gå på sightseeing på olika utomhusträningsställen över hela huvudstaden: Aktivera dig i Londons stora friluftsliv.

Ta tag i några vänner och bege dig till Londons coola utomhusbiografer: Se dina favoritfilmer på trendiga takplatser, utomhusvisningar och retro drive-ins.

Blakemore Hyde Park  Blakemore Hyde Park
30, Leinster Gardens, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1669 SEK per natt

Boka hotell


Corus Hotel Hyde Park  Corus Hotel Hyde Park
Lancaster Gate, London
Nära Kensington Gardens

    4 stjärnor
Från 1433 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img