Se Cher på O2 i London

Missa inte Cher i London

Missa inte Cher i London

Cher kommer till London och O2 Arena. Är du ett fan av henne så ska du absolut inte missa detta. Hon är nu ute på turné och stannar till ibland annat London. Datumet som gäller är 20 och 21 oktober. Utöver det så kommer hon även att göra spelningar på flera andra ställen i England. Hotell, det bokar du med oss.

Cher

Cher föddes som Cherilyn Sarkisian den 20 maj 1946 i El Centro, Kalifornien. Hon är en sångerska och skådespelerska. Under sin karriär hittills så har hon sålt mer än 100 miljoner album. Cher har armeniska, irländska, engelska, tyska, franska, holländska och indianska (Cherokee) rötter. Hon har genom åren haft flera olika efternamn genom giftermål, men kallar sig numera bara för Cher.
Cher blev känd i mitten av 1960-talet då hon och hennes man Sonny Bono utgjorde duon Sonny & Cher. Sonny & Chers stora genombrott kom med låten “I Got You Babe” som blev en mycket stor hit. De gjorde sedan flera skivor tillsammans samt att Cher även gjorde solodebut. Efter skilsmässan från Sonny så fokuserade hon helt på sin egen karriär. Utöver musiken har hon även satsat seriöst på skådespeleri, vilket lett till att hon 1988 belönades med en Oscar för rollen i Mångalen.
Hon har genom åren haft flera olika musikstilar och mest framgångsrika comeback kom 1998 med discoskivan Believe.

O2Arena

O2-arenan är en inomhus-multiarena som ligger i underhållningskomplexet The O2 i London, England. Under Sommar-OS 2012 gick arenan under namnet North Greenwich Arena. Här får det plats runt 20 000 personer som publik. Det beroende på vad det är för typ av evenemang. Denna arena är en av Europas största inomhusarenor och används för musik-, sport- och underhållningsevenemang.
Vid invigningen av O2 hölls en konsert med Bon Jovi. Genom åren har arenan varit konsertplats för Spice Girls, Led Zeppelin, Britney Spears, Beyoncé, Lady Gaga, Muse, Westlife, One Direction med flera.
O2 var under 2009-2014 arena för ATP World Tour Finals i tennis. O2 har även varit arena för internationella tävlingar och mästerskap inom gymnastik, boxning, basket, ishockey med flera sporter.

Boka hotell

London passar perfekt att åka till i oktober. Utöver konserten med Cher så finns det en mängd annat att se och göra. Det är riktigt mysigt att uppleva hösten i London. Om du vill ha tips på saker att göra eller saker att se, så läs våra tidigare nyheter. Du kan även hålla utkik framöver då vi kommer lägga upp mer om vad som händer i höst. Ska du stanna i London för ett par dagar så är det inte fel att ha ett bra boende. Här hos oss finns det gott om olika alternativ som passar de allra flesta. Du kanske föredrar lyxigare hotell eller är det mer av ett budgetboende du söker? Oavsett så finner du det här hos oss. Du kan på ett enkelt sätt söka runt efter olika alternativ. Är det så att du inte hittar det du söker eller om du har frågor så är det bara att kontakta oss. Så kan vi hjälpa dig med det du behöver.

HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img