I London blir också hotellen smartare

Eccleston Square Hotell i London
I dagens samhälle vill vi att allt ska gå fort. Vi är ständigt uppkopplade och vill ha möjligheten till snabb information under alla omständigheter.

Vi vill ha öppna ytor när vi vill umgås och ha sällskap, men kunna stänga om oss snabbt när det passar, och vi vill kunna tända lampan, höja ljudet, sätta på tvn och ändra temperaturen, med ett enda knapptryck, och gärna från ett och samma ställe.

Och nu kommer även hotellen med tekniken för att göra allt detta möjligt, under tiden du bor där.

I den lyxiga stadsdelen Belgravia I London ligger boutiquehotellet Eccleston Square Hotel. Ett hotell som för närvarande kallar sig för ett av världens ledande Hightech hotell. Här styr tekniken allt. Ljuset, ljudet, temperaturen, gardinerna och till och med ”Do not disturb”-skylten kontrolleras med hjälp av pekskärmar. Sängen har inbyggd massagefunktion.

I varje rum finns en iPad som du använder för att kommunicera med hotellets servicepersonal via en särskild app. Via appen kan du även beställa roomservice, beställa väckning eller varför inte en 3D-film som sedan spelas upp på den 3D-tv som finns tillgänglig på rummet. Och är detta inte tillräckligt high-tech för dig?

Varför inte gå in i badrummet, som är öppet för insyn från resterande del av hotellrummet, tills dess att du kanske väljer att besöka toaletten eller ta en dusch och då, med hjälp av ett knapptryck på pekskärmen, kan få glasfönstret att ”frostas”. Konceptet är en av de mer fascinerande moderniteterna på hotellet.
Självklar blir det ”ofrostat” lika snabbt vid ett nytt knapptryck.

Ett dubbelrum på Eccleston Square Hotel ligger från cirka 2000 kronor natten och hotellet har egen restaurang och bar. Hotellet är också exklusivt för vuxna och en åldersgräns på boende 13 år och över är satt.

En liten överraskning hittar man om man tittar noga i badrumsspegeln.

Hur bokar man?

Ta chansen att uppleva detta häftiga och unika hotell du också. Här nedan kan du läsa mer om hotellet och möjligheterna att boka.

Eccleston Square Hotel  Eccleston Square Hotel
37 Eccleston Square, London
Nära Victoria Palace Theatre

    4.5 stjärnor
Från 3244 SEK per natt

Boka hotell


HILTON Hotell

JÄMFÖR FLER HILTON HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img